reklama
Rozwiązanie
Pokaże Wam swoje zdjęcie z 12w4d. Dzidzia leży, ale ciężko mi dojrzeć nuba. Bo nie wiem czy to ręka, noga gdzieś nie zachodzi. Lekarz nic nie mówił. W pierwszej ciąży po pierwszych prenatalnych miałam mieć na 97% chłopca a jestem mama dziewczynki . Także ciekawa jestem czy teraz będzie upragniona siostra dla córki czy wyczekiwany syn dla męża .
MamusiaKsawusiaKacprusia
Fanka BB :)
Raczej dwie równoległe kreski stawiałabym na dzuewczynkę. Za 2 tyg powinno już być dobrze widać
Dziękuję za odpowiedźRaczej dwie równoległe kreski stawiałabym na dzuewczynkę. Za 2 tyg powinno już być dobrze widać
Tez mi się właśnie tak wydawało za miesiąc wizytaWedług mnie dzidzia leży tutaj bokiem i nie widać wyrostka. Także chyba będziesz musiała trochę jeszcze poczekać...rozumiem to bo sama się niecierpliwie pozdrawiam i życzę zdrówka
Pozdrawiam
reklama
Muszę sprawdzić w dokumentach dokładnie, a te zostawiłam u teściówGdyby zdjęcie było z boczku zrobione to tak jak dziewczyny powyżej mówiły - wyrostek układa się przy chłopcu wzwyż, a przy dziewczynce bardziej rownolegle. Masz może inne zdjęcie?
reklama
MB91
Fanka BB :)
No to sprawdź i na spokojnie może będziemy "czarować". Z tym nigdy do końca nie wiadomo. Hihi chociaż ja przy córci dowiedziałam się w 20 tc. A przy synku już w 12 tc. i obstawiam, że chłopcy są szybciej "widoczni"Muszę sprawdzić w dokumentach dokładnie, a te zostawiłam u teściów