reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

i ja gratuluję wszystkim znającym płeć :tak:

mi już się odmieniło dziś czuję że będzie synek :-D wczoraj czułam że córcia ... hehe

reklama
Ja jeszcze ciągle nie wiem, mój gin mi nie potrafi powiedzieć, bo ma stary aparat i nie widzi, a poza tym, cyt: "po co pani chce wiedzieć, najważniejsze, że nic się nie dzieje". Na szczęście w przyszłą sobotę jadę do Poz na połówkowe usg i tam pewnie mi powiedzą. Już się nie mogę doczekać:-)

Ja też jeszcze nie wiem, 11 maja mam USG połówkowe,więc liczę na to,że się dowiem.:-) A jak nie (odpukać!),to przynajmniej chcę usłyszeć,że jest zdrowe i że wszystko ok.

Mam nadzieję że 05.05 po USG będe wreszcie mogła się Wam pochwalic, że znam płec mojego maleństwa :-)

Wcześniej dawałam test.. teraz chiński kalendarz... sprawdza się podobno w 92% przypadków.. posprawdzałam wszystkie koleżanki i wszystkim się zgadzał......
Mnie znów wychodzi że chłopczyk... ehh... a tak chciałam pierwszą mieć córeczkę...
ALE teraz mam kalendarz chiński,a z nim można zaplanować płeć dziecka :-)
oto on: Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?

Mam nadzieję że 05.05 po USG będe wreszcie mogła się Wam pochwalic, że znam płec mojego maleństwa :-)

O ktorej kochana masz wizyte??? JA o 11 :tak::szok::tak:

Ja rowniez mam taka nadzieje ze we wtorek juz bede wiedziala, najbardziej nie moge sie doczekac kiedy uslysze bicie serducha maluszka:tak::-)

Wcześniej dawałam test.. teraz chiński kalendarz... sprawdza się podobno w 92% przypadków.. posprawdzałam wszystkie koleżanki i wszystkim się zgadzał......
oto on: Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?

Ja rowniez posprawdzalam rodzinke znajomych i wszystkim sie zgadza:szok::szok::szok:
U mnie tez z pierwszym dzieckiem, jest chlopczyk tak jak w kalendarzu:rofl2:
Teraz to troche ciekawsza sprawa bo jesli zaszlam w grudniu to coreczka :tak::-):tak:
jesli w styczniu juz synus!!!:tak::-):tak: Raczej styczen ....ciekawe, wszystkie wrozby wskazywaly na dziewczynke ta jednak bardziej na chlopca!!! Okaze sie wkrotce;-)

u mnie się zgadzają obydwa :) bo pierwszego syna majstrowaliśmy w sylwestra, więc zalągł się już w styczniu ;)
a drugiego w pierwszy dzień świąt Bożego Narodzenia.. ale też zalągł się dopierow styczniu (w styniu miałam 2 testy siuśkowe i jeden z krwi - wszystkie negatywne i USG tóre też nic nie wykazało), dopiero w lutym jak poszłam po leki na wywołanie miesiączki to się okazało że jednak dzidzia jest :D a w międzyczasie dunga dunga nie było bo byłam zła że ciąży nie ma :D

reklama
Do góry