reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopiec czy dziewczynka? lista naszych dzidziolków!

Dziewczynki ja niestety nie jestem dziś radosna :-[ Przy badaniu okazało się , że mam rozwarcie na jeden palec i mam założony taki krążek na szyjkę.Z dzidziusiem na razie wszystko ok ale ja jestem przerażona czy ten krążek zadziała i czy uda mi się donsić do szczęśliwego końca.Plci nie znam bo niestety był tak odwrócony , że nic nie było widać.
Trzymajcie za mnie kciuki
Edi gratulacje !!! :-*

reklama
Adasiu na pewno będzie dobrze, krążek zakłada się przy wielu ciążach tak samo jak szef. Nie martw sie, głowa do góry. Chciałam teżspytać czy czułaś jakieś symptomy tego rozwarcia. Czy moze jakieś bóle albo coś podobnego? Kurcze, chyba dziś wieczorem sama siebie przebadam i sprawdzęczy moja jest zamknięta. W kazdym razie jak masz kążęk to już powinno być dobrze, tylko unikaj wysiłku, nie noś zakupów powyżej 2kg i ogólnie dbaj o siebie.

Marrtruda ogromne gratulacje! to jest niemożliwe kolejny chłop!!

Mamaoska - synek
Miśka - synek
NikaMD - synek
Edi - synek
Marrtruda - synek

Pozdrawiam

Marrtruda Gratuluję ;D ;D ;D

Adasiu dużo wypoczywaj, i nie noś ciężarów,a wsztystko będzie dobrze :) trzymam kciuki

Dziewczyny gratulacje chlopaczkow!! Chyba wrzesniowki maja patent na chlopakow, bo w sierpniowkach prawie same dziewuszki. Tylko dwoch chlopaczkow. Ja mam termin na koniec sierpnia z otatniej miesiaczki a wg usg pierwszego (dla mnie bardziej wiarygodnego) na 5 wrzesnia. Chlopak czy dziewczynka? Okae sie w nastepnym tygodniu... O ile sie ujawni rzecz jasna.

reklama
Dziękuję za słowa otuchy :-* jestem teraz bardzo wystraszona .Nie mialam żadnych oznak , że coś się tam niedobrego dzieje.Żadnych bóli ani stawiania się macicy itp.Czułam się świetnie i teraz też nic mi nie dolega , tylko teraz ten strach.Czy ktoraś z Was była kiedyś podszyta lub miała krążek? (ten krążek nazywa się fachowo pessar gin nr 2)
Marrtruda gratulacje za synusia :-*

Do góry