reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopczyk czy dziewczynka?

Dziewczynki
wiem że strasznie mieszam... :zawstydzona/y:

Byłam dzisiaj na połówkowym.
Mój niby-synek ma dwie wargi sromowe i szparkę. :-D

Pomysł z 'pcią' super. Może uda mi się zrobić tabelkę z tego.

reklama
Niby tak, ale czuje się jakaś opóźniona w stosuku do was. Zawsze wszystko mam ostatnia :-(

Efilku widze ze mój gin. miał racje nic nie mówiac ,niewiem czy mam juz ci gratulawac dziewuszki :-) ale jaja bez...

Efilo moze nasze przeczucia sa trafne, bo ja cały czas mysle ze to dziewuszka:eek:

Będziemy mieli upragnionego Syna na 150%!!! Jak powiedziała Pani doktor, widzielismy fiutka w technologii 3d:p
Więc teraz niecierpiwie oczekujemy Eryka :tak:

reklama
Efilo ciesze sie że istnieje szansa na spełnienie twoich marzeń, wiem że to ważne bo nasze właśnie okazały się prawda:) Jeszcze raz wszystkim gratuluję.
Jolciu trzymam za ciebie kciuki, wcale nie jesteś opóżniona hihihi wytrzymasz:) steskniłam się za twoimi uroczymi postami:) miło znów cię poczytac. Buziaki

Do góry