reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopczyk czy dziewczynka?

Ja też się cieszę, że ktoś się cieszy bo jak byłam w Karpaczu, to tak sobie myślałam, że pewnie się o mnie martwicie i ciągle marudziłam mężowi żeby do was napisał jak włączą net, bo nie możecie się denerwować, a jak siadł nam komp to prawie zawału dostałam
No i nagle bardzo zatęskniłam za mamusią ;-)

(ona też ma net :-D )

reklama
SORGA to moje gratulacje:-):-):-)

ja mam usg chyba w ten piątek,jutro sie dowiem dokladnie kiedy i tez licze na to ze czegos sie dowiem:-):-):-)

Super, że coraz więcej dziewczyn zna płeć dzidzi :-)
Gratuluję wszystkim uświadomionym i strasznie zazdroszczę, chociaż sama do końca nie wiem czy chcę znać płeć.

Sorga gratuluję!!! :-)
My też czekamy na jakieś jednoznaczne zdjęcie - ale to dopiero za 2 tygodnie. Ciekawe co tam zobaczymy (po przypadku Efilo, to ja już we wczesne orzekanie nie wierzę ;-) ).

Sorga gratuluje chłopoczyczka!!!-fajnie wiedziec ,moze dowiem sie ale dopiero 1 marca:-)

Dziewczynki, gratuluję!
To może i u mnie okaże się że pani Doktorka nie widziała fujarki bo ma problemy z oczami? Albo fujarka się podwinęła :tak:
Muszę iść na 3d, chyba już czas najwyższy, nie?

mmmmmmmmm
my wybieramy się 14.02 :-D ciekawa jestem, czy może jednak zamiast Szymona mamy Majeczkę ? :-D

reklama
Do góry