reklama
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
gratuluje synka Olga i chyba rzeczywiscie na razie sami chlopcy sie ujawniaja! nie pamietam czy ktos juz pisal ze bedzie dziewczynka???
Malvinka
mamy czerwcowe 2007 Początkująca(y)
Cześć Kochaniutkie
Dawno mnie nie było, więc dzielę się wieścią, że prawdopodobnie mieszka u mnie KOBITKA
Cieszę się ogromnie a starszy synek Szymon (8 lat) z niecierpliwością czeka na siostrzyczkę
Pozdrawiam słonecznie
Dawno mnie nie było, więc dzielę się wieścią, że prawdopodobnie mieszka u mnie KOBITKA
Cieszę się ogromnie a starszy synek Szymon (8 lat) z niecierpliwością czeka na siostrzyczkę
Pozdrawiam słonecznie
Gratuluje wszystkim świadomym płci maleństw i zazdroszcze majac nadzieję że w środę do was dołączę. licze na synka bardzo mocno. I tu chwila dla Efilo. Chłopcy to wspaniali radośni rozbójnicy , wiecznie utytłani i zadowoleni. Chłopcy nie dojrzewaja tak szybko, długo zostaja synusiami mamusi, a potem wyrastaja na wspaniałych gentelmanów. Nie płacza o byle co, nie zako****ą sie w gwiazdach filmowych czy estrady, to są słodkie zbóje które jak najdłuzej pozostaja niefrasobliwymi dziećmi))
E
efilo
Gość
Sorga
masz ode mnie wielkiego buziaka
masz ode mnie wielkiego buziaka
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
ja mam nadzieje w piątek sie czegokolwiek o plci dowiedziec:-)
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
no wreszcie kobitka jakas!! moze na liscie naszej efilo zaczniesz dopisywac przy terminach takze plec a jesli ktos ma imie to takze imie dla bejbi. oczywiscie jak bedziesz miec chwilke czasu. pozdro!!!!!
reklama
Podziel się: