reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopczyk czy dziewczynka?

Odnośnie filmów to znajomi strasznie chcieliby żebyśmy (jak się przydarzy afkors) dali drugiemu synkowi na imię Albercik. :-D

reklama
My z siostrą śmiejemy się że jesteśmy z pokolenia "Seksmisji", bo ona jest Jadzia, a ja Jolka :-D (nasze dwa ulubione teksty: "Jadwiniu proszę natychmiast rozwiązać i przeprosić tatusia" i "Zastałem Jolkę")
Tylko cały problem polega na tym, że najpierw byłyśmy my, a dopiero potem film:-D

Pewnie, my mieliśmy opracowane jakoś w 8tyg. Dziewczyna Alicja a chłopczyk Maksymilian. Wszystko wskazuje, że będzie Maks.:-D

ja mam nadzieje ze jak pojde w 20tyg to bedzie widac bo wiecej mi juz nie zrobia :( Blanes - gratuluje zgodnosci!!! my dlugo nie moglismy dojsc do porozumienia jakie imie wybrac i teraz jeszcze sie nie zabieramy bo nie chcemy se nastroju psuc hyhy

reklama
Ja się martwię, że na usg wyjdzie chłopak a my tak naprawdę bladego pojęcia nie mamy jakie imie dla chłopczyka...

A koleżanka dzisiaj była na połówkowym i ma zdjęcie siusiaka ze strzałkami (lekarka wstawiła) żeby nikt z oglądających nie miał wątpliwości gdzie spoglądać :-D

Do góry