reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dziewczyny z tego co wiem liczy się ukończony wiek w dniu poczęcia tzn. jeżeli do poczęcia doszlo we wrześniu a urodziny masz w grudniu np. 30 lat to liczysz te ukończone lata czyli 29. widziałam coś podobnego na jakiejs stronce i tam tak właśnie było. Mam nadzieje że nie zamotałam:-).
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Ok Jolka zawsze mozna przymknąć oczko no nie? A tu pozwoliłam sobie skopiować od Blanes z wątku przydatne linki i na 65% wychodzi dziewczynka, testujcie może wynik też się potwierdzi:-).
http://www.noworodek.pl/index.php?sm=1
http://www.noworodek.pl/index.php?sm=1
Blanes, Ty złośliwa Babo!!! Poczęcie było we wrześniu, zgadza się. A żebyś miała się jeszcze z czego pośmiać, to z tej drugiej ankiety wychodzi że będę mieć na 50% dziewczynkę i na 50% chłopca! Ja chyba do końca się nie dowiem:-)
Jolka, nie przejmuj się, bo według teorii Kotka mnie wychodzi dziewuszka, a chciałabym chłopaka.:-)
Jolka, nie przejmuj się, bo według teorii Kotka mnie wychodzi dziewuszka, a chciałabym chłopaka.:-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
kochaniutkie widze ze niezlego rabaniku narobilam
ale to tylko w 99% sie sprawdza takze jest 1%szans na to ze bedzie co innego
zresztą po porodzie okaze sie na 100%
buziaczki:-) :-) :-)
ale to tylko w 99% sie sprawdza takze jest 1%szans na to ze bedzie co innego
zresztą po porodzie okaze sie na 100%
buziaczki:-) :-) :-)
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Poniewaz wiem na 100% ze bedzie dziewczynka to zrobilam wasze testy zeby sie przekonac czy sie sprawdza. Przyslowia ludowe mowia ze na 65% bedzie babka , a przyslowia chinskie ze chlopiec (tzn. jak policze bez dodatku 9 miesiecy to tez wychodzi dziewczynka). Fajna zabawa
reklama
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
gratulacje niuniu!!! co do kalendarzow chinskich to znalazlam kilka na necie i kazdy inaczej wygladal hehe. tyklo w jednym wyszlo mi to co jest czyli ze dziewczynka pierwsza i teraz chlopiec. oto link: chinese calendar trzeba wpisac liczbe lat skonczonych w miesiacu zaplodnienia no i miesiac i wychodzi. pomylki oczywiscie sa bo jak to jest ze moja kumpela miala termin taki jak ja jest w moim wieku urodzilysmy 5 dni roznicy a ja dziewczynke a ona chlopca????? hyhy
Podziel się: