reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopczyk czy dziewczynka?

a ja jak dodam 9 miesiecy to znajduje sie w miesiacu moich urodzin- czerwcu. w wieku 26 lat -dziewczę a w wieku 27 chłpak :)) i co mam myslec? wg tego noworodka dziewczynka:)
a u nas chlopak na 150% jak pani doktor powiedziala:) nawet na wynikach napisała że płeć męska:)

reklama
Aaaa tak w gole dziwczyny mnie to krew zalewa bo mi najpierw doktorek mowil chlopczyk a teraz na polowkowym wyspiewal.. Ze dziewczynka (raczej) i chyba mnie cos trafi hehehe

Juz sie normalnie nastawialam na chlopczyka z ubrankami itp., a teraz mi tak wyskoczyl... (choc wle dziewczynke osobiscie--- choc jak mysle co sie bedzie dzialo jak bedzie dorastala to mi wlosy sie na glowie jeza hehehe). No coz... wiec chyba dziwczynka jednak ...co myslicie?
"pierwsze slowo do smetnika, drugie slowo do slownika .."?? hehehe

no jak teraz czytam co napisalas jestem w szoku wczoraj bylam na usg i powiedzial ze chlopak ale na 80% choc jego ptaszka juz bylo widac...ale powiedzial ze zawsze moze byc pomylka i co teraz myslec chyba sie nie nastawiac do nastepnego usg:baffled:
jestem z lipcowek 2007

Patina wiesz powiem ci ze hehehe wlasnie to jest to ze na poczatku wszystkie dzieci maja "taki dzyndzel" a potem sie zmienia w no ..w peniska albo ... wiesz.... Wiec ,hmmm moze sie nie nastawiaj jeszcze za bardzo ;-)
powodzenia

a tu cos ciekawego wlasnie tam mowia o tym w 4 miesiacu ..

niestety po ang... Discovery Health :: Video :: Pregnancy

no dzieki za odpowiedz lekarz tez powiedzial ze to moze wcale nie byc chlopak :no: wiec poczekam do nastepnego usg;-) bo podswiadomie chcialm dziewczymke i do konca tak czulam wiec juz sama niewim :confused:

Mysle ze u ciebie to bedzie polowkowe tak w nastepnym miesiacu ?
Wtedy o wiele wiecej wiadomo jezeli dzidzia sie odpowiednio obruci oczywiscie.

:-) Zycze ci dziewczynki!

reklama
Do góry