reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopczyk czy dziewczynka?

reklama
Efilo świetna ta tabelka, ja być może 19.02 dowiem się czy to chłopczyk czy dziewczynka i dam znać. Naprawdę fajnie to wymyśliłaś:-D . Dzięki.

Fajna tabelka :-)
Jak tylko potwierdzimy płeć Cudaczka (za 1,5 tyg.), to też poproszę o wpisanie :-)

w czerwcu będziemy sprostowywać tabelkę;-) efilo dorób później rubrykę "płeć w rzeczywistości" ;-)

Pewnie tak. Choć z drugiej strony przy 3D i dobrym widoku to czasem nie ma szans na zmiane. Zobaczymy co będzie po usg w 30 tc :-D

Efilo tabeleczka super:-):-):-)

mmmój byl dzisiaj malym wstydzioszkiem i nie chcial zdradzic kim jest,zobaczymy za 4 tyg po 3d:-):-):-)

Trzeba bedzie poprawic nie tylko plec u niektorych ale i pewnie terminy beda inne:tak: . Ciekawe czy komus sie sprawdzi termin. Ja juz wiem ze u mnie moze byc szybciej. Ale plec juz na 100% wiem-mala niunia:-) .

reklama
Do góry