reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopak czy dziewczynka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja byłam wczoraj na wizycie - połówkowego mi nie zrobił pow. że mam się stawić 29 maja - było tylko takie zwykłe i wyszło że to dziewczynka ZUZIA :-) Bałam się że nie będzie mógł zobaczyć jaka płeć a ona po prostu mu się wypiela:szok: Było widać wszystko

reklama
Fajnie, że znasz płeć:)
A dlaczego nie chciał połówkowego? Ja idę jutro, to będzie 19+3 i już połówkowe, no ale widzę, ż eu Ciebie częstsze wizyty, bo co 2 tyg. taaak?

ja byłam w 19+1 to lekarz pomierzył wszystko jak na połówkowym, ale powiedział, że generalnie lepiej by było później, zresztą moja pani ginekolog też tak twierdzi, ale w sumie to co lekarz to teoria pewnie

Mój gin. powiedział że jeszcze jest za mała na połówkowe:-(,29 maja będzie mógł wszystko dokładnie sprawdzić - strasznie chciałam mieć już to badanie, ale będę musiała jeszcze poczekać:-). U mnie wizyty są co 4 tygodnie - tylko to USG mam tak dziwnie bo za 2 tyg.

Ja byłam wczoraj na wizycie - połówkowego mi nie zrobił pow. że mam się stawić 29 maja - było tylko takie zwykłe i wyszło że to dziewczynka ZUZIA :-) Bałam się że nie będzie mógł zobaczyć jaka płeć a ona po prostu mu się wypiela:szok: Było widać wszystko

Gratuluje Zuzi!:)
Aż zazdroszczę bo ja też chciałam mieć Zuzannę, no ale raczej wszystko wskazuje że będzie Łukaszek :):)
Mam usg 26 maja więc wtedy się dowiemy czy potwierdzi się chłopak czy nie. W sumie jak się dowiedziałam w 15 tygodniu o płci dziecka to podeszłam do tego z rezerwą bo ciągle mi się wydawało że to za wcześnie,no ale Pani doktor sama zapytała czy chce znać płeć bo dzieciak się niby tak fajnie odwrócił że było widać że coś mu tam pojawia się,ale jak mówię- zobaczymy za paręnaście dni :)

Aniołek gratuluję Zuzanki!! :-)
Ja mam 24-tego połówkowe i nie wyjdę z gabinetu dopóki nie poznam płci dziedziaczka!!:-p

juaska ja też mam 24.05 oj ciągną mi się te dni, ciągną. Przeczucie jakie masz ? Ja na dziewczynkę

Baaardzo się ciągnie, odliczam dni w kalendarzu :-)
Przeczucie mam na chłopca, nawet się zwracam do dziecka zawsze jak do chłopca :-)
Maga -czekam oczywiście na sprawozdanie 24-tego! :-)

Ja też się zwracam, ale jak do dziewczynki :D Na to mój małż zdziwiony : jak to mówisz "że ona znowu cię kopie" ?
Na co ja rezolutnie : no....ta ONA DZIDZIA :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry