reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopak czy dziewczynka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja całe życie wiedziałam ( po prostu czułam), że będzie dziewuszka i według lekarki w 17 tyg jak byłam, to jest dziewuszka. Czekam na 2 czerwca na potwierdzenie :)

reklama
ja czułam, że dziewczynka, nastawiliśmy się z moim A., na córeczkę Polę. a tu..... chłopak ;-):-D
I teraz jakoś nie mogę się przestawić heh. Synuś mamusi będzie.

U mnie też ponoć synek. już od dawna wiem. w środę kolejne usg, zobaczymy, czy się potwierdzi... :-)

A u mnie będzie chołpak:)ponoć na 100%...myślałam że dziewczynka ale mój synek się cieszy że będzie miał braciszka...teraz problem pozostaje z imieniem bo dla dziewczynki mieliśmy Majka a dla chłopca żadnej koncepcji:/

z pierwszym mialam przeczucie ze bedzie chlopiec
a teraz nie wiem
wszyscy wkolo dopinguja na dziewczynke a ja ...mi jest naprawde bez roznicy
chcoiaz mam imie wybrane dla synka a dla corci...nie;-)

zobaczymy czy sie pokaze...usg mam 27maja

Ja dzisiaj się dowiedziałam że będzie synek chociaż trochę nastawiłam się na dziewczynkę to i tak strasznie się ciesze a ten mój to w ogóle w siódmym niebie dzisiaj był :-D

Gratuluje wszystkim poznania płci, sama chciałabym bardzo już wiedzieć kto w środku mieszka, ale nie wiem czy na najbliższej środowej wizycie odpalimy USG, plan był, że dopiero połówkowe ale może jednak...a jak nie to jakoś jeszcze te 2 tygodnie zniose z moją ciekawością. Mam bardzo silne przeczucie, że chłopczyk, ale kto wie...

Fajnie macie Wy, ktore wiecie.. ja jak blam w 20 tygodniu to powiedezial, ze nie bedzie widac juz przed samym usg, widac bylo, ze zrobil je tak na odwal i powiedzial ze dopiero w 30 tc bedzie wiadomo :| wiec chyba niedlugo zadzwonie do innego lekarza i sie umowie, bo na tym etapie na pewno juz widac.

34bwskjopxdga9iq.png

reklama
no generalnie nie do końca powinno bo maluszek może się układać nie tak. Jest wiele przypadków, że dopiero pod koniec ciąży się dowiadywały dziewczyny, chociaż podejście lekarza wiadomo nie do końca w porządku.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry