reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ale lekarz nie mówił Ci nic ? Ciężko stwierdzić jaka płeć może chłopak bo coś tam wystaje ale mogę się mylić więc może ktoś inny się też wypowie 

Mój lekarz (Niemcy) do 15 TC niestety nie podaje płciAle lekarz nie mówił Ci nic ? Ciężko stwierdzić jaka płeć może chłopak bo coś tam wystaje ale mogę się mylić więc może ktoś inny się też wypowie![]()
marta18691
Aha no chyba że takMój lekarz (Niemcy) do 15 TC niestety nie podaje płci![]()

agata90
Na podstawie powyższych zdjęć NIE ma takiej możliwości, bez widocznego krocza, nawet specjalista nie odpowie na to pytanie . Jeśli lekarz nie zdradził płci trzeba uzbroić się w cierpliwośćWitam, czy na podstawie tych zdjęć można stwierdzić płeć dziecka? 14TC
Dziękuje!
Dziękuję za odpowiedzNa podstawie powyższych zdjęć NIE ma takiej możliwości, bez widocznego krocza, nawet specjalista nie odpowie na to pytanie . Jeśli lekarz nie zdradził płci trzeba uzbroić się w cierpliwość![]()
Zmartwiona55
Początkująca w BB
Dzień dobry. A czy na podstawie tego zdjęcia ktoś jest w stanie określić płeć?
Jetkaa
Na tak wczesnym etapie żaden lekarz nie określa na podstawie krocza.. Tylko na podstawie wyrostka płciowego.. Mi lekarz powiedział w 12tyg na podstawie wyrostka na 90% ..Na podstawie powyższych zdjęć NIE ma takiej możliwości, bez widocznego krocza, nawet specjalista nie odpowie na to pytanie . Jeśli lekarz nie zdradził płci trzeba uzbroić się w cierpliwość![]()
reklama
reklama
Po wyrostku płciowym ja bym stawiała na dziewczynkę, ale nie jestem żadnym specjalistą i mogę się mylić.Witam, czy na podstawie tych zdjęć można stwierdzić płeć dziecka? 14TC
Dziękuje!