reklama
Paula21
Grudzień '07
Witaj Nutka13. Moja Julka ma prawie 6 miesięcy. Z przysmaków je już chrupki Flipsy, biszkopty, dostaje chlebek lub bułeczkę i jest przeszczęśliwa. ;-) Myślę że jak Małej nic nie jest to możesz jej dawać. Ja kieruję się tylko i wyłącznie swoją intuicją i rozsądkiem
Pozdrawiam :-)
Pozdrawiam :-)
Paula21
Grudzień '07
Nutka nie ma sprawy :-):-):-)
Pamiętaj! Ufaj tylko sobie. To Ty jesteś mamą swojego dziecka ;-)
Julka próbowała też kilka innych rzeczy. Dostała polizać lizaka i mambę... Nie mówię że je to, ale pobudzamy kubeczki smakowe...;-)Skórka od chleba albo kawałek bułeczki to niezła frajda dla Julci...
Jakoś nic jej się nie dzieje od niczego.
Zacznij po malutku od chrupków kukurydzianych. One się ładnie rozpuszczają, Mała się nie zakrztusi i nie udławi są raczej bezpieczne.
Pamiętaj! Ufaj tylko sobie. To Ty jesteś mamą swojego dziecka ;-)
Julka próbowała też kilka innych rzeczy. Dostała polizać lizaka i mambę... Nie mówię że je to, ale pobudzamy kubeczki smakowe...;-)Skórka od chleba albo kawałek bułeczki to niezła frajda dla Julci...
Jakoś nic jej się nie dzieje od niczego.
Zacznij po malutku od chrupków kukurydzianych. One się ładnie rozpuszczają, Mała się nie zakrztusi i nie udławi są raczej bezpieczne.
Witam !!!!
Moj synek na roczek i tez daje mu cherbatniki juz jakies 3 miesiace bardzo mu smakuja az mu sie uszy trzesa probowalam tez mu juz dawac takie specjalne ciastka dla dzieci z firmy HIPP ale niestety to mu nie bardzo podchodzilo bardzo sie kleja i szczeze mowiac smakuja na NIC a wiec odradzam jakby ktos chcial sprobowac... serdecznie pozdrawiam
Moj synek na roczek i tez daje mu cherbatniki juz jakies 3 miesiace bardzo mu smakuja az mu sie uszy trzesa probowalam tez mu juz dawac takie specjalne ciastka dla dzieci z firmy HIPP ale niestety to mu nie bardzo podchodzilo bardzo sie kleja i szczeze mowiac smakuja na NIC a wiec odradzam jakby ktos chcial sprobowac... serdecznie pozdrawiam
moja też chętnie wsuwa, ale niestety musiałam przestac - w nich jest masło, a młoda jest uczulona na mleko. 2 herbatniki i pyszczek ma czerwony jak burak. Za to po biszkoptach nic sie nie dzieje. plus wafle ryżowe bezcukrowe - pycha. No i chrupki.
reklama
Ja mojemu maluchowi zaczęłam podawać jak miał właśnie 5 miesięcy. A kukurydziane chrupki wcinał jeszcze wcześniej. Jeśli Twojej malutkiej smakują herbatniki to ja nie widzę problemu :-) A jeśli boisz się że się zaksztusi to poprostu zamocz je w herbatce. Zrobią się strasznie mięciutkie i smaczne :-)