reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chcę zobaczyć.....

reklama
Na opcji leżącej to mi nie zależy - zanim go kupimy to Klusek będzie ładnie siedział. Na dłuższe trasy się nie zanosi, a jak coś to będziemy robic częste przerwy.

nasze dziecko zasypia po kilku minutach jazdy w aucie
i nie kupiłabym jej takiego fotekilka, bo widok wiszącej dziecięcej główki, to marny widok :p

Mel powiedz, który fotelik chciałabyc mieć Roemer Duo ISOFIX Plus czy Roemer King Ts Plus.Liczyłam się z wydatkiem do 700 zł ale ten pierwszy to ok 1200 :o Cholernie dużo :( Wiem, że bezpieczeństwo dziecka jest najważniejsze ale...Wiosenne wydatki mnie zabiją :p

Majka przez 3 lata jeździła w tym foteliku, tapicerkę miała tylko w krateczkę biało-granatową. Waga do 18 kg, Majka ma 4 latka i waży przy szprzyjających wiatrach 15 kg.
chicco6if.jpg

Ogólnie z fotelika byliśmy zadowoleni, z małymi minusami:
- tapicerka , Majka się latem koszmarnie pociła
- czasami system ściągania fotelika w kołyskę szwankował, a już podczas jazdy kiedy ci niewygodnie na bank...

Dla dziewczynki fajniutkie są takie foteliki:
18qb3.jpg

20lg2.jpg

39yj.jpg

kinek pisze:
Mel powiedz, który fotelik chciałabyc mieć Roemer Duo ISOFIX Plus czy Roemer King Ts Plus.Liczyłam się z wydatkiem do 700 zł ale ten pierwszy to ok 1200 :o Cholernie dużo :( Wiem, że bezpieczeństwo dziecka jest najważniejsze ale...Wiosenne wydatki mnie zabiją :p

Kinek

ten iso fix to się różni tym mocowaniem
a to mocowanie jest po to, że łatwiej sie fotelik wkłada i wyciąga - przecież fotelika nie trzeba często wygiągać, wię to ulepszenie jest jakby zbędne
my sie skłaniamy ku roemer king ts plus u nas są za 800 z groszami a u Was??

Joanka a co to za szuki?
kto je robi?

Mel, tylko w internecie sprawdzałam i tam faktycznie ok 800.Na mieście pewnie troszkę więcej.Kusi mnie żeby wybrać się w któryś weekend do Niemiec.Może tam mają troszkę taniej..

reklama
Do góry