reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chcę zobaczyć.....

Concord ultimax x-line
multimax10big6yl.jpg

Maxi Cosi Priori XP plus
197fg.jpg

proszę kontynuować ;)

reklama
Melanie pisze:
;D

walker.jpg

poproszę o super fotelik samochodowy dla naszych pociech

Mel, rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a piłaś z red bullem ? jeśli nie to koniecznie spróbuj polecam ci to ja i ELJOT ;D

nie piłam ::)
ale wypiję ;D

zawsze piłam tylko z colą ::) boszszsz jaka jestem ograniczona ;D

a może pokażecie swoje foteliki??
maxi cosi ma niskie noty na krasz testach :( a ten drugi to już w ogóle :p :)

czaję sie na roamera - może nie sa takie śliczne ale w testach przodują
musimy szybko kupić fotelik, bo dziecie mi ryczy, że nie chce leżeć w tym swoim malutkim :(
a po 2 - juz sie ledwo tam mieści, nóżki ma podwinięte :( :( :(

Mel, co ty powiesz? A myslalam, ze concord to full wypas. :( Przymierzałam sie do niego. A gdzie mozna ogladnac te rankingi fotelikow?
Sorry za brak polskich literek ale Hanule mam na kolanach ;)

my jeszcze mamy mały, zacznam się rozglądac. ten mi się podoba

95367368

Fotelik Chicco Key 1 9-18 kg

troche duzo kosztuje ok 650 zł ale właściwie to inwestycja na dłuższy czas

reklama
Do góry