reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chcę zobaczyć.....

truskawki.jpg

truskawki.jpg

strawberries.jpg

strawberries.jpg

i jeszcze rewelacyjny dodatek do nich champagne Dom Perigion

DomPerignon1995.jpg

reklama
filmów, które robią na mnie wrażenie znalazło by się sporawo, ale...może z innej beczki, jako dziecko przepadłam całkowicie na rzecz Akademii Pana Kleksa. Byłam absolutnie zaczarowana, miałam wtedy 10 może troszkę więcej lat i świat Pana Kleksa wydawał mi się skończenie doskonały. A efekty specjalne i scenariusz magicznymi.... Oczywiście teraz oglądając tego dinoazura można by boki zrywać mówiąc o efektach specjalnych, ale jako dziecko pełne fantazji w głowie, żyjące światem widzianym oczami dziecka Film miał dla mnie wymiar magicznie cudowny. Kolejne odcinki niestety nie wywarły na mnie tego wrażenia.
Pamiętacie niebo dla psów ? ;D
NO i pierwszy raz film oglądałam w kinie, kiedy to zamiast do kościoła poszłam na seans... ;D :angel:

13ad1.jpg

20fw1.jpg

37ma.jpg

40tg.jpg

Tuniu, żabo kochana, co chcesz ujrzeć  na swoim ekranie ?

reklama
Do góry