reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

U mnie że na 60% :baffled:
Hah dobra ja też lecę spać, bo jutro rano muszę wstać na badania.. i piję glukozę 50g. :( Straszne to jest, bo słyszałam że tak? :baffled:

reklama
anijka wycisnij do tego sok z cytryny, nie wplynie na jakosc za to na smak zdecydowanie :) ja to myslalam ze zwymiotuje...takie to slodkie..a jeszcze na pusty zoladek....fuuuujjjj

o mamo!!! ale się rozpisałyście:) witam nową, przyszłą mamuśkę na naszym wątku:p
no i Kolię:) ale Ciebie "znam" z innych wątków:)

a ja dziś wróciłam z działki:) mój w poniedziałek przyjechał przepraszać,ale się nie dałam...nie jesteśmy razem póki co...choć on powiedział,że nie wyobraża sobie nikogo innego na moje miejsce i że chce,żebym została jego żonką,ale za 4 lata po studiach...;> w sumie on chyba nie do końca wierzy w całkowity rozpad naszego związku i się stara...ale miał już wiele szans....póki co ja jednak nie widzę naszej przyszłości...wspólnej przyszłości, choć nie przestałam go kochać....bo nie umiem tak szybko się odkochać...ale zobaczymy co się okaże...

A co do starszych mam to proszę ich nie obrażać, bo moja mama do tej grupki należy, ale jest bardzo młodzieżowa:)

a u nas jak nizej :D czyli po staremu ;P trzymaj sie laska i nie pekaj....obawiam sie ze jak teraz odpuscisz to juz bedzie tak zawsze sie zachowywal...w koncu juz jedno upomnienie bylo :| ....ehh czemu faceci tacy sa beznadziejni?

Witaj Anastazzja ;-)
Nikt nie obraża! Ja też znam wiele starszych mam, które są super :tak:
A co do Twojego to ja bym też sobie tzn wam dała czas :blink: Zobaczysz czy faktycznie mu zależy i jak bardzo będzie się starał :tak: Chociaż pewnie będzie trudne tak wytrzymać, jak Go kochasz :(

Ja zaraz lecę na badania :baffled: Glukoza blee boję się :-D

Ostatnia edycja:
reklama
anijka a no bleeee hehe :D ale ja to sie ciesze ze nie robia juz z 75g :O bo tego to bym nie dala rady wypic ;P w domu pijesz i po 2 godzinach jedziesz na badanie :) chociaz w niektorych miejscach to najpierw na czczo pobieraja, pozniej pijesz...czekasz 2 godziny i znow pobieranko :)

ale mi sie spac chce :/ poszlam w rezultacie spac o 1 mloda wstala po 6, zyc nie umierac :| dzisiaj ide po recepte na zelixe (huraaaaaaaaaa) i zaczynamy pozbywanie sie nadmiaru cialka :D mezulek jutro wyjezdza z dziecmi. Wolna chate mam :D ktoras chetna do odwiedzin? :D

Do góry