reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
o mamo!!! ale się rozpisałyście witam nową, przyszłą mamuśkę na naszym wątku
no i Kolię ale Ciebie "znam" z innych wątków
a ja dziś wróciłam z działki mój w poniedziałek przyjechał przepraszać,ale się nie dałam...nie jesteśmy razem póki co...choć on powiedział,że nie wyobraża sobie nikogo innego na moje miejsce i że chce,żebym została jego żonką,ale za 4 lata po studiach...;> w sumie on chyba nie do końca wierzy w całkowity rozpad naszego związku i się stara...ale miał już wiele szans....póki co ja jednak nie widzę naszej przyszłości...wspólnej przyszłości, choć nie przestałam go kochać....bo nie umiem tak szybko się odkochać...ale zobaczymy co się okaże...
A co do starszych mam to proszę ich nie obrażać, bo moja mama do tej grupki należy, ale jest bardzo młodzieżowa
no i Kolię ale Ciebie "znam" z innych wątków
a ja dziś wróciłam z działki mój w poniedziałek przyjechał przepraszać,ale się nie dałam...nie jesteśmy razem póki co...choć on powiedział,że nie wyobraża sobie nikogo innego na moje miejsce i że chce,żebym została jego żonką,ale za 4 lata po studiach...;> w sumie on chyba nie do końca wierzy w całkowity rozpad naszego związku i się stara...ale miał już wiele szans....póki co ja jednak nie widzę naszej przyszłości...wspólnej przyszłości, choć nie przestałam go kochać....bo nie umiem tak szybko się odkochać...ale zobaczymy co się okaże...
A co do starszych mam to proszę ich nie obrażać, bo moja mama do tej grupki należy, ale jest bardzo młodzieżowa
Anastazzja
Fanka BB :)
no tak tylko mówię, bo były "negatywne" komentarze a co tam u Was?
a tak poza tym to dzięki za troskę
a tak poza tym to dzięki za troskę
a u nas jak nizej czyli po staremu ;P trzymaj sie laska i nie pekaj....obawiam sie ze jak teraz odpuscisz to juz bedzie tak zawsze sie zachowywal...w koncu juz jedno upomnienie bylo :| ....ehh czemu faceci tacy sa beznadziejni?
Witaj Anastazzja ;-)
Nikt nie obraża! Ja też znam wiele starszych mam, które są super
A co do Twojego to ja bym też sobie tzn wam dała czas Zobaczysz czy faktycznie mu zależy i jak bardzo będzie się starał Chociaż pewnie będzie trudne tak wytrzymać, jak Go kochasz
Ja zaraz lecę na badania Glukoza blee boję się
Nikt nie obraża! Ja też znam wiele starszych mam, które są super
A co do Twojego to ja bym też sobie tzn wam dała czas Zobaczysz czy faktycznie mu zależy i jak bardzo będzie się starał Chociaż pewnie będzie trudne tak wytrzymać, jak Go kochasz
Ja zaraz lecę na badania Glukoza blee boję się
Ostatnia edycja:
reklama
anijka a no bleeee hehe ale ja to sie ciesze ze nie robia juz z 75g :O bo tego to bym nie dala rady wypic ;P w domu pijesz i po 2 godzinach jedziesz na badanie chociaz w niektorych miejscach to najpierw na czczo pobieraja, pozniej pijesz...czekasz 2 godziny i znow pobieranko
ale mi sie spac chce :/ poszlam w rezultacie spac o 1 mloda wstala po 6, zyc nie umierac :| dzisiaj ide po recepte na zelixe (huraaaaaaaaaa) i zaczynamy pozbywanie sie nadmiaru cialka mezulek jutro wyjezdza z dziecmi. Wolna chate mam ktoras chetna do odwiedzin?
ale mi sie spac chce :/ poszlam w rezultacie spac o 1 mloda wstala po 6, zyc nie umierac :| dzisiaj ide po recepte na zelixe (huraaaaaaaaaa) i zaczynamy pozbywanie sie nadmiaru cialka mezulek jutro wyjezdza z dziecmi. Wolna chate mam ktoras chetna do odwiedzin?
Podziel się: