reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

U mnie że na 60% :baffled:
Hah dobra ja też lecę spać, bo jutro rano muszę wstać na badania.. i piję glukozę 50g. :( Straszne to jest, bo słyszałam że tak? :baffled:

reklama
anijka wycisnij do tego sok z cytryny, nie wplynie na jakosc za to na smak zdecydowanie :) ja to myslalam ze zwymiotuje...takie to slodkie..a jeszcze na pusty zoladek....fuuuujjjj

o mamo!!! ale się rozpisałyście:) witam nową, przyszłą mamuśkę na naszym wątku:p
no i Kolię:) ale Ciebie "znam" z innych wątków:)

a ja dziś wróciłam z działki:) mój w poniedziałek przyjechał przepraszać,ale się nie dałam...nie jesteśmy razem póki co...choć on powiedział,że nie wyobraża sobie nikogo innego na moje miejsce i że chce,żebym została jego żonką,ale za 4 lata po studiach...;> w sumie on chyba nie do końca wierzy w całkowity rozpad naszego związku i się stara...ale miał już wiele szans....póki co ja jednak nie widzę naszej przyszłości...wspólnej przyszłości, choć nie przestałam go kochać....bo nie umiem tak szybko się odkochać...ale zobaczymy co się okaże...

A co do starszych mam to proszę ich nie obrażać, bo moja mama do tej grupki należy, ale jest bardzo młodzieżowa:)

a u nas jak nizej :D czyli po staremu ;P trzymaj sie laska i nie pekaj....obawiam sie ze jak teraz odpuscisz to juz bedzie tak zawsze sie zachowywal...w koncu juz jedno upomnienie bylo :| ....ehh czemu faceci tacy sa beznadziejni?

Witaj Anastazzja ;-)
Nikt nie obraża! Ja też znam wiele starszych mam, które są super :tak:
A co do Twojego to ja bym też sobie tzn wam dała czas :blink: Zobaczysz czy faktycznie mu zależy i jak bardzo będzie się starał :tak: Chociaż pewnie będzie trudne tak wytrzymać, jak Go kochasz :(

Ja zaraz lecę na badania :baffled: Glukoza blee boję się :-D

Ostatnia edycja:
reklama
anijka a no bleeee hehe :D ale ja to sie ciesze ze nie robia juz z 75g :O bo tego to bym nie dala rady wypic ;P w domu pijesz i po 2 godzinach jedziesz na badanie :) chociaz w niektorych miejscach to najpierw na czczo pobieraja, pozniej pijesz...czekasz 2 godziny i znow pobieranko :)

ale mi sie spac chce :/ poszlam w rezultacie spac o 1 mloda wstala po 6, zyc nie umierac :| dzisiaj ide po recepte na zelixe (huraaaaaaaaaa) i zaczynamy pozbywanie sie nadmiaru cialka :D mezulek jutro wyjezdza z dziecmi. Wolna chate mam :D ktoras chetna do odwiedzin? :D

Do góry