anijka ja to troche co innego bo ja to na samym poczatku drugiego roku studiow igora urodzilam...3 lata pozniej corcie zrobilam licencjata i narazie koniec w liceum faktycznie ciezko mogloby byc ale ja to mialam bardzo fajna szkole wiec mysle ze wszystko byloby ok.... naprawde nauczyciele ida na reke mimo wszystko.... ja jestem swiadoma tego ze niektore egzaminy zdalam dlatego ze bylam w ciazy....ale to takie beznadziejne byly ze cale szczescie ! hehe
reklama
No Kinguś na studiach to inaczej patrzą Ale chyba i tak musiało Ci być troszkę ciężko mimo wszystko.. Ja sobie planowałam ciążę jak będę mieć 22-23 lata, taki chyba najfajniejszy wiek na dziecko jak dla mnie.. A w tym wieku to dzidzia już odchowana będzie i szła już do przedszkola hehe są plusy i minusy.. Najważniejsze nie poddawać się.. Najgorsze co można zrobić to załamać się, zamknąć w sobie i usunąć bezbronną dzidzie :-( A przecież zawsze jest jakieś wyjście.
A ja jeszcze będę miała czas na wybawienie się )
A ja jeszcze będę miała czas na wybawienie się )
anijka hehe tez tak myslalam wlasnie ze 22-23 no w porywach do 24 max chce miec dziecko a wyszlo tak ze urodzilam jak mialam 20 ja bede miec 35 a moje dzieci 12 i 15 masz racje, jeszcze sie wybawimy zreszta ja uwazam ze najlepszy okres zycia czlowieka to 30-50 lat i chcialam miec dosyc wczesnie dzieci zeby w tym okresie moc korzystac z zycia a nie bawic sie w pieluchy....
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Ejjj to ja też się przyłączam do zabawy jak będę miała maluszka to się tam wybiorę:
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Mam do Was pytanie czy jeśli przytulałam się z moim R 2 tyg po zabiegu a później dostałam @ to czy istnieje możliwość bym była w ciąży??
No to ja sobie ostatnio tak zazartowalam ui moie do mojego zeby zaczal stosowac odzywki dobre do wlosow bo nei dlugo zacznie lysiec jak zacznie chodzic Amelka z mama szwagierka i kuyznka na disco ...Chodz pwoiem wam ze ja mam dosc dyskotek ja wogole na swoj wiek duzo duzooo przezylam wymykalam sie z domu jak jezdzilam do dzidkow i chodzilam na disco z kuzynka w wieku 15 lat a jak maialm 17 to nprma ze co tydzien jezdzilam do Wyzszego WEymiaru mialam nawet dowod osobisty (podora) wiec mowie wam ze bylo z emnie ziolko i to niezle.. w wieku 18 lat zaczelam sie uspookajac chodz wiadfomo gdzies co jakis czas sie poszlo potanczyc ale tak to juz nie maialm ochoty jak wczesniej bo zaczelam prace to wolalam odpoczywac z moim w domu
reklama
Kinga no raczej Ja jak idę gdzieś z mamą to nikt mi nie wierzy, że jestem jej córką;-) No ale muszę ją pochwalić, że ładnie się trzyma, ma 37 lat a kiedyś (rok, może niecały, temu) mi opowiadała jak była z koleżanką nad wodą i wieczorem tam była taka wiejska dyskoteka a że ona uwielbia takie zabawy to się tam wybawiły i wkręciły jakimś 2 chłopakom co się do nich doczepili (mieli chyba po 25 lat) że one mają po 27 a oni, że dali by im mniej hahaha ;-)
kolia no pewnie rodziny się nie wybiera ale dziwnie tak troszkę jak ma się 15 lat a mama 55 czy 60 i idzie taka babunia na zebranie do szkoły hehe
Patrycja im nas więcej tym lepiej a co do drugiego pytania to nie mam pojęcia jak jest po zabiegu, ale myślę, że na ciążę nie ma mocnych.. ma być to będzie i już..
Niunia a Ty widzę jesteś z Tych Przed moim P. miałam tam chłopaka tzn mieszkał w Łaziskach Górnych Strasznie fajna okolica.. Tak spokojnie i piękne to osiedle. No i raz albo 2 byłam z nim właśnie w Tychach No ale stety albo niestety związek się rozpadł ze względu na odległość i kłótnie.. chociaż długo trwał bo 14 miesięcy
kolia no pewnie rodziny się nie wybiera ale dziwnie tak troszkę jak ma się 15 lat a mama 55 czy 60 i idzie taka babunia na zebranie do szkoły hehe
Patrycja im nas więcej tym lepiej a co do drugiego pytania to nie mam pojęcia jak jest po zabiegu, ale myślę, że na ciążę nie ma mocnych.. ma być to będzie i już..
Niunia a Ty widzę jesteś z Tych Przed moim P. miałam tam chłopaka tzn mieszkał w Łaziskach Górnych Strasznie fajna okolica.. Tak spokojnie i piękne to osiedle. No i raz albo 2 byłam z nim właśnie w Tychach No ale stety albo niestety związek się rozpadł ze względu na odległość i kłótnie.. chociaż długo trwał bo 14 miesięcy
Podziel się: