reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

anijka ja to troche co innego bo ja to na samym poczatku drugiego roku studiow igora urodzilam...3 lata pozniej corcie :) zrobilam licencjata i narazie koniec :D w liceum faktycznie ciezko mogloby byc ale ja to mialam bardzo fajna szkole wiec mysle ze wszystko byloby ok.... :) naprawde nauczyciele ida na reke mimo wszystko.... :) ja jestem swiadoma tego ze niektore egzaminy zdalam dlatego ze bylam w ciazy....ale to takie beznadziejne byly ze cale szczescie ! hehe :p

reklama
No Kinguś na studiach to inaczej patrzą ;) Ale chyba i tak musiało Ci być troszkę ciężko mimo wszystko.. Ja sobie planowałam ciążę jak będę mieć 22-23 lata, taki chyba najfajniejszy wiek na dziecko jak dla mnie.. A w tym wieku to dzidzia już odchowana będzie i szła już do przedszkola :szok: hehe są plusy i minusy.. Najważniejsze nie poddawać się.. :tak: Najgorsze co można zrobić to załamać się, zamknąć w sobie i usunąć bezbronną dzidzie :-( A przecież zawsze jest jakieś wyjście.
A ja jeszcze będę miała czas na wybawienie się :))

anijka hehe tez tak myslalam wlasnie ze 22-23 no w porywach do 24 max chce miec dziecko :D a wyszlo tak ze urodzilam jak mialam 20 :D ja bede miec 35 a moje dzieci 12 i 15 :p masz racje, jeszcze sie wybawimy :) zreszta ja uwazam ze najlepszy okres zycia czlowieka to 30-50 lat i chcialam miec dosyc wczesnie dzieci zeby w tym okresie moc korzystac z zycia a nie bawic sie w pieluchy.... :)

No pewnie.. Nasze córeczki (o ile moja dzidzia to dziewczynka:-D) dorosną to biorę ją do Warszawy do Ciebie i idziemy z nimi na jakieś disco :-D:-D:-D:-D;-)

tez myslale tym kategoriami Mikolaj bedzie nastolatek a ja bede jeszcze mloda nie bedzie sie wstydxzil z mama pokazac tak mysle:nerd::-p

No to ja sobie ostatnio tak zazartowalam ui moie do mojego zeby zaczal stosowac odzywki dobre do wlosow bo nei dlugo zacznie lysiec jak zacznie chodzic Amelka z mama szwagierka i kuyznka na disco ...Chodz pwoiem wam ze ja mam dosc dyskotek ja wogole na swoj wiek duzo duzooo przezylam wymykalam sie z domu jak jezdzilam do dzidkow i chodzilam na disco z kuzynka w wieku 15 lat a jak maialm 17 to nprma ze co tydzien jezdzilam do Wyzszego WEymiaru mialam nawet dowod osobisty (podora) wiec mowie wam ze bylo z emnie ziolko i to niezle.. w wieku 18 lat zaczelam sie uspookajac chodz wiadfomo gdzies co jakis czas sie poszlo potanczyc ale tak to juz nie maialm ochoty jak wczesniej bo zaczelam prace to wolalam odpoczywac z moim w domu

reklama
Kinga no raczej :-D Ja jak idę gdzieś z mamą to nikt mi nie wierzy, że jestem jej córką;-) No ale muszę ją pochwalić, że ładnie się trzyma, ma 37 lat a kiedyś (rok, może niecały, temu) mi opowiadała jak była z koleżanką nad wodą i wieczorem tam była taka wiejska dyskoteka :-D a że ona uwielbia takie zabawy to się tam wybawiły i wkręciły jakimś 2 chłopakom co się do nich doczepili (mieli chyba po 25 lat) że one mają po 27 :-D:-D a oni, że dali by im mniej hahaha ;-)
kolia no pewnie :tak: rodziny się nie wybiera ale dziwnie tak troszkę jak ma się 15 lat a mama 55 czy 60 :-p i idzie taka babunia na zebranie do szkoły :-D hehe
Patrycja im nas więcej tym lepiej :tak::-D a co do drugiego pytania to nie mam pojęcia jak jest po zabiegu, ale myślę, że na ciążę nie ma mocnych.. ma być to będzie i już..
Niunia a Ty widzę jesteś z Tych :) Przed moim P. miałam tam chłopaka tzn mieszkał w Łaziskach Górnych :-p Strasznie fajna okolica.. Tak spokojnie i piękne to osiedle. No i raz albo 2 byłam z nim właśnie w Tychach :-D No ale stety albo niestety związek się rozpadł ze względu na odległość i kłótnie.. chociaż długo trwał bo 14 miesięcy :blink:

Do góry