reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Anijka super masz, że rodzina i Twój TŻ tak zareagowali. U mnie było całkiem na odwrót :-( Chłopak się wypiął i chciał bym usunęła, rodzina średnio zareagowała. Gdy powiedziałam mojemu, pierwsze o co się zapytał, to co chcę z tym zrobić :baffled: Najważniejsze mieć wsparcie w bliskich osobach :tak: Teraz pewnie jest zadowolony, że poroniłam. :baffled::baffled:
Patrycja zawsze jest możliwość bycia w ciąży, zrób test to będziesz wiedzieć ;-) hormony na pewno wtedy szaleją. Slyszałam, że po poronieniu łatwiej się postarać.
Niunia niezla aparatka z Ciebie byla :-D też mam taką koleżankę, co uciekała na imprezy. Teraz się trochę ustatkowała. Dzidziuś na pewno odmieni sporo :tak:
Dziewczyny cieszcie się, że możecie starać się o maleństwo. Ja jak na razie staram się nie odzywać do swojego byłego, chociaż jest trudno. Staram się jak na razie myśleć o przeprowadzce i szukaniu nowej pracy.

reklama
Tak tylko pytam, bo mam teraz takie dziwne objawy jak podczas tamtej ciąży. Ale faktycznie mogą hormony szaleć i myśl o pragnieniu dziecka wprawia mnie w dostrzeganie tego czego chce dostrzec.

Elisse nie daj się! nie odzywaj się do niego, przecież tyle przez niego wycierpiałaś - niech ta myśl Cię odpędzi od pisania do niego czy chęci zadzwonienia. Skup się na dniu dzisiejszym i ciesz się nim:)

Ja dzisiaj właśnie wysłałam CV w miejsce pracy. Trzymajcie kciuki by mnie przyjęli:)

Elisse Kochana wiem, czytałam.. To straszne, naprawdę :-( Nie był tzn nie jest dojrzały na dziecko.. To przykre, bo jeszcze przez niego straciłaś swoje maleństwo:-( Ale ułoży Ci się kochana, nie martw się ;-) Byle nie z takim człowiekiem jak on :no:
Trzymam kciuki Patrycja ;)

elisse nie daj sie! nie jest tego wart....glupek wrrrrr.....a jak u ciebie z samopoczuciem?

anijka ja to juz nieco blizej jestem tych nastu lat moich dzieci heheheh kurna za 2 lata igor idzie do szkoly :O masakra normalnie ;D a jak zacznie mi dziewuchy przyprowadzac do domu to dopiero bedzie ciekawie! juz ja je pogonie gdzie pieprz rosnie...syneczek mamusi ;P

ja wlasnie skonczylam 3cia lampke szampana...i humorek dopisuje...moze jeszcze jakies winko otworze i pojde lulu hehehe ;)

Jak to za 2 lata? Przecież w wieku 7 lat się idzie do 1 klasy :blink: hahaha taa.. Będziesz je wyganiać miotłą :-D
Zazdroszczę, ja abstynecja teraz jeszcze 3 miesiące ;-)
A Kinga jak długo karmiłaś piersią? :blink:

poszalalyscie dzisiaj myslalam ze juz nigdy nie dojde do ostatniego wpisu::p

Anijka moze poprostu zmien liceum inaczej patrza na osoby ktore maja dzieci moja kolezanka tez miala i przychodzila tylko na sprawdziany i kartkowki i dala jakos rade a nie mozesz zabrac papierow bo jestes nie letnia i musisz sie uczyc takze sadze ze to najlepsze wyjscie bedzie

Cannella moze warto test zrobic?

Patrycja nie wiem czy mozna ale kto wie kto wie moze akurat sie udalo:)

Elisse witaj ciesze sie ze wpadlas jak sie czujesz?i nie pisz do tego glupka ooo nie..

Kinga w samotnosci?hhehe:)

ja mam chwile bo moj spi bo dzis z moim bratem poszaleli i sobie wypili i nie moge go dobudzic do rana mam spokoj:p

nie wiem czy wszystko napisalam co chcialam bo tyle tego bylo ze hoho:)

Patrycja z tego co wiem do 3 miesiaca mozna miec okres ale nie wiem jak to wyglada co do zabiegu
Anijka juz teraz od 6 zerowka jest obowiazkowa a maja chodzic od 5
Elisse czytalam twoja historia, mialas pecha ze na niego trafila, nie odzywaj sie jak bedziesz sie lamac przypomni sobie co przez niego stracilas

cannella racja poczekaj :)

anijka ustawa o wczesniejszym rozpoczeciu nauki weszla i Igor bedzie pierwszym rocznikiem, ktory obowiazkowo bedzie musial isc jako 6latek do 1 klasy :) teraz rodzice maja jeszcze wybor.... czesc poslala 5latki do zerowki i 6latki do 1 klasy a czesc nie.... :) dlatego napisalam ze 2 lata, bo w pazdzierniku konczy 4 :D ja karmilam łucje 8,5 miesiaca...a igora 16 :) jak masz zamiar karmic naturalnie to jeszcze dluuugo sie niczego nei napijesz ;)

cornelka jakie w samotnosci heheh maz siedzial obok ;P

reklama
Kinga gadac juz czy nadal ciche dni?
Anijka dopuki nie przestaniesz karmic alkoholu zero bo maluszka upijesz:-p ja karmilam krotko wiec pierwsze piow w wigile wypilam:-p

Do góry