reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Patrycja juz mi przeszly zlosci jak tutaj napisalam troche mi lzy polecialy ale juz jest lepiej wiem ze to dla zartow ale trzeba wiedziec kiedy mozna zartowac i ile jestem zazdrosna a szczegolnie ostatnio bo chyba bardziej zaczelo mi zalezec kiedys nie bylam taka zazdrosna i on chyba chce sie tym ncieszyc i dlatego tak sie zachowuje:|
to szanese mozesz miec jezeli oczywiscie nie bedziesz miec tego cyklu dluzszego niz 30 dni

Matosia o to gratuluje takiej mamy:)aj mala jeszcze jest za mala i tak nie bedzie tego pamietac ale to musi byc frajda i tak kupywac prezenty takiemu malemu brzdacowi:)

Patrycja 14 dc jest bardzo niebezpieczny :)
Ile trwają Twoje cykle mimo tego, że są nieregularne? Tak pi razy drzwi.

cornelka nie ma co plakac :* tule mocno ) a co do mamy no to akurat nie jest tak fajnie bo bardzo zadko sie znia widujemy :( a co do kupowania zabawek to wiesz ostanio z kolezanka sie zastanawialam czy one bardziej sa dla dzieci czy dla rodzicow :p

niby w tym dniu jest duza mozliwosc ale nie zawsze sie udaje bo czasem plemniki sa za slabe takze zbyt wielkiej nadzieji tez sobie nie rob bo pozniej sie rozczarowac mozesz nie potrzebnie:(

niby dzisiaj powinnam miec okres ale jakos nic mnie nie boli jedynie to ze jestem zla ale czy to na okres czy bo wstalam lewa noga to tez nie wiem ale poki go nie ma to jakas nadzieja jest chociaz podswiadomie wiem ze i tak nic z tego nie bedzie

Matosia no tak ale jak juz wygra to napewno znajdzie czas a pomysl jaka to musi byc satysfakcja dla niej i jaka musi byc z siebie dumna
oj raczej dla rodzicow bo takiemu malemu dziecku to wszystko jedno hehe:)
ja tez chce tak kupywac:p

Patrycja to poprostu byla sperma twojego faceta :) lezala sobie w tobie cala noc i rano jak postawilas siebie do pionu to wyleciala :) jak bedzie w tobie konczyl to tak juz bedzie zawsze :) jedyna rzecz jakiej nie cierpie w tej zabawie ;P

Cannella jak dla mnie to masz ciemne wlosy, brazowe oczy, sredni wzrost...usmiechnieta, pogodna, wesola... :)

heh ja to nic nie kupilam jeszcze dzieciakom, Igor to hulajnoge dostanie, bo juz marudzi X czasu ze ja chce a Łucji to nie mam pojecia. Myslalam zeby jej bebenek kupic bo uwielbia walic w cos i wydawac w ten sposob dzwieki :)

Cornelka dla mnie to poprostu szczeniackie zachowanie i tyle. O ile jestem w stanie zrozumiec tego typu zachowania u nastolatkow o tyle u Twojego to jest jakies dziwne. Albo nie wyrosl z wieku lat 15-16 albo nie wiem....cos kreci, bo jaka mozna miec przyjemnosc z robienia swojej polowce na zlosc?

Ostatnia edycja:
Zawsze chciałam miec ciemne włosy i brązowe oczy :D Ale niestety jest całkowicie na odwrót :)

Cornelcia główka do góry ;** Postaraj się nie myslec o @. Wiem, że cieżko ale może ona w ogóle nie przyjdzie :) Trzymam kciuki jak głupia ;D;D;D

Kinga hehe ja tez tego nie lubie mogloby zostac juz tam na stale albo nie wiem gdzies zniknac:p

no wlasnie to jest glupie zachowanie dac dziecku komputer czasem naprawde wydaje mi sie ze on zachowuje sie jak dziecko a czasem jak dorosly facet i naprwde powaznie mysli ale moze im potrzeba czasem takiej dziecinady? eh ich sie nie da zrozumiec..wiem ze mnie nie zdradza rozmawialismy duzo na ten temat i oboje uznalismy ze taka zdrada nie ma sensu jesli ktores z nas znajdzie kogos innego to po protu ma odejsc i tyle zreszta on wie jak to boli wiec tym bardziej wiem ze tego by mi nie zrobil i ja mu tez to chyba jedyna rzecz ktorej moge byc pewna w tym zwiazku

Cannella nie mysle tak o nim dzieki za kciuki ale i tak wiem ze przyjdzie jak co miesiac zawsze tak jest:p

hehehe cannella no widzisz :) moze dlatego sobie ciebie tak wyobrazilam bo blondynki takie chlodniejsze wrazenie robia ;P ja mialam ostatnio czekoladowe wlosy - przefarbowalam sie - a co ;D....no ale pozniej na to blond balejaz polozylam....nie dobrze mi w ciemnych :(

cornelka wchlonac sie...najlepiej jakby sie wchlonely i juz...a nie tak wylaza pozniej nie wiem po co ;D
niestety ale czlowiek niczego nigdy nie powinien byc pewien...bo roznie w zyciu bywa :(

Ostatnia edycja:
reklama
Cannella moje cykle to od 27 do 29 dni chociaż zdarzył się jakiś czas temu 30 dniowy. Nie robie sobie nadziei ale taka malutka iskierka się pojawiła. Tylko teraz jak Kinga napisała, że się wylało no to obawiam sie czy czasem nie cała zawartośc :p

Cornellka kiedy będziesz robić test?? :) oby się pojawiły dwie kreseczki :)

A dla Was moje kochane mamusie i nie tylko życze wspaniałego dnia dziecka Wam i Waszym pociechom :):*

Do góry