reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chcę mieć dziecko...

cannella moze on prowadzi sobie twoj kalendarzyk i wie kiedy moze a kiedy nie :D hehe

patrycja co mialo dotrzec do jajeczek to dotarlo, wiec sie nie martw ze wyplynelo ;P

cornelka no powiem ci ze na czekoladzie blond wyglada ekstra :) ale pod warunkiem ze zrobia takie jakby biale pasemka a nie zolte :/

reklama
Patrycja 14 dc przy cyklach 28-30 dniowych jest rewelacyjny, bo plemniki potrafią przecież przeżyć w pochwie ze 2 dni jak nie lepiej :) Także uwierz, że dzień był dobry :)

Cornelka nie mam żadnego sposobu ale może będzie jakiś spontan kto wie hihi :D

Kinia no coś Ty :D Na bank nie prowadzi chyba, że o czymś nie wiem... Dziżyssss ale by było gdyby sobie obliczał cwaniaczek jeden :D

Ostatnia edycja:
Kinga no wlasnie ja chcialam ani nie biale ani nie zlote cos moze siwego no nie wiem jak to okreslic mam nadzieje ze dobrze wyjda ale to i tak nie wczesniej niz po wyplacie pojde bo jestem juz biedna:p

Cannella moj to tam wie mniej wiecej kiedy moze bo dokladnie to on tego nie czai chociaz mu tlumaczylam ale to facet wiec nie zrozumie teraz troche cos czai wiec niby cos wie kiedy moze ale ogolnie to pyta mnie czasem mowi ze on i tak chce
oj napewno masz na niego jakis sposob ;)

cześć:D nawet nie wiecie jak się za Wami stęskniłam:D bo wczoraj taka cisza tutaj była:D nie miałam jeszcze czasu nadrobić tego wszystkiego co pisałyście:) ale zrobię to jak tylko będę na dłużej w domku:) buziaki:*

cornelka wiem wiem , taki jakby golebi blond, tak czy siak bedzie wygladalo ekstra! moj tez powiedzial ze woli mnie blond...wiec teraz z powrotem robie sie na blondyne :p

Zosiek szybka jak blyskwica... hehehe :)

jejuss ale mam zakwasy...i to tylko w jednym miejscu :| za duzo wczoraj chodzilam he he he ;)

ale Zosiek wroci:)

Kinga zobaczymy czy bedzie ekstra:)
jak chcesz byc piekna to cierp ponoc na zakwasy sa dobre kolejne zakwasy:p

no wlasnie byl u mnie na chwile i chyba zrozumial o co mi chodzilo mam nadzieje ze glupoty mu przejda:)

cornelka zrozumie zrozumie ten twoj napewno :)
ojj raz mialam takie zakwasy ze ani siedziec, ani lezec, ani stac..nic nie moglam bo byl taki bol ze szkoda gadac..jak chcialam zejsc z lozka to rekami sciagalam nogi....brrrr....koszmar...a moze jakies inne srodki na zakwasy ktoras zna? :p

reklama
Do góry