juz mu to napisalam i troche szantazu dodalam ze go zostawie albo znajde tez sobie kogos z kim bede flirtowac i sprawdze jak on sie bedzie czul mam nadzieje ze zrozumie przeciez na sile go nie 3mam mowilam mu tyle razy jak chce niech mnie zostawi ale niby twierdzi ze chce ze mna byc bo mnie kocha i w ogole skoro tak jest to niech tak sie nie zachowuje za duzo swobody ma ale jak chce to szybko mu to zlikwiduje bo za bardzo to wykorzystuje
reklama
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Cannella zgadza się to, że mam lekko kręcone włosy (nie jakieś loki czy coś takie zmięte po prostu
), mam grzywkę no i to by było na tyle
mam czarne włosy i brązowe oczy 
Ja sobie Ciebie wyobrażam jako średniego wzrostu brunetkę o długich włosach, brązowych włosach i ślicznym uśmiechu
taka jest moja wizja Ciebie
Cornella porozmawiaj z nim i pamiętaj, że my jesteśmy z Tobą
:*
Ja sobie Ciebie wyobrażam jako średniego wzrostu brunetkę o długich włosach, brązowych włosach i ślicznym uśmiechu
taka jest moja wizja Ciebie
Cornella porozmawiaj z nim i pamiętaj, że my jesteśmy z Tobą
Cannella ja sobie nie wyobrazam nikogo jakos nawet nie wiem jak moglabym chyba nie mam takiej wyobrazni ani fantazji
z tym tel to kiedys sobie patrzylismy w telefony a teraz stwierdzil ze nie ma zadnej prywatnosci ok nie muszem patrzec w jego smsy ale niech mi mowi prawde a nie klamie przeciez ja wredna malpa nie jestem ale wkurzona dzisiaj jestem
z tym tel to kiedys sobie patrzylismy w telefony a teraz stwierdzil ze nie ma zadnej prywatnosci ok nie muszem patrzec w jego smsy ale niech mi mowi prawde a nie klamie przeciez ja wredna malpa nie jestem ale wkurzona dzisiaj jestem
Shiira
Mummy'10
He he fajnie tak sobie poczytać wyobrażenia 
Ale Patrycja nie trafiłaś w samo sedno
Jestem blondynka, włosy mam do prawie pół pleców <zapuszczam
>, mam niebieskie -mówią, że duże - oczy no a usmiech to nie wiem czy jest śliczny, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo hehe
A wzrostu to chyba jestem średniego mam 166 
Ale Patrycja nie trafiłaś w samo sedno
Jestem blondynka, włosy mam do prawie pół pleców <zapuszczam
matosia
Fanka BB :)
zosiek hehe typ[owe dla studenta
jak bedzie glodna zapraszam do gdyni na obiadek 
canella a jestem ciekawa jak mnie sobie wyobrazasz hehe ach zazdroszcze ci tego wypadu do wesolego miasteczka, to sobie dzien dziecka zrobialas!
cornelka z facetami to twardo tzreba i juz!
patrycja ach dawno cie tu nie bylo
hehe fajnie ze juz jakies tam 'stranaia' poczyniacie
trzymam kciuki!
canella a jestem ciekawa jak mnie sobie wyobrazasz hehe ach zazdroszcze ci tego wypadu do wesolego miasteczka, to sobie dzien dziecka zrobialas!
cornelka z facetami to twardo tzreba i juz!
patrycja ach dawno cie tu nie bylo
Matosia no i nawzajem i pociechy z dzieci co dostalala mala od mamy?
no wlasnie mamuski co dalyscie dzieciom na dzien dziecka?
ja to nie dostalam @ ale i tak pewnie dostane a gdybym nie to bylby najcudowniejszy prezent na swiecie nawet przeszlyby mi zlosci na tego mojego przyglupa

no wlasnie mamuski co dalyscie dzieciom na dzien dziecka?
ja to nie dostalam @ ale i tak pewnie dostane a gdybym nie to bylby najcudowniejszy prezent na swiecie nawet przeszlyby mi zlosci na tego mojego przyglupa
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Cannella ale próbowałam kurcze moja fantazja coś szwankuje
ale z usmiechem napewno trafiłam i myślę, że masz świetny charakter
tego jestem pewna 
Cornellka głowa do góry drugiej takiej jak Ty nie znajdzie!! pamiętaj, żeby się nie przejmować za bardzo bo moga to być żarty z jego zdrowy, żeby sprawdzić czy np jesteś zazdrosna
Kurcze dziewczyny mam pytanie bo wczoraj kochalismy się z moim TŻ no i on skończył w środku
ale rano jak się obudziliśmy no to normalnie jak zawsze poszłam do WC i po prostu wypłynął ze mnie taki jakby żadki śluz (taka bezbarwna woda ale ciągnąca się) :/ co to może znaczyć?? wy też tak macie?? przepraszam za takie dosłowne opisanie ale nie wiedziałam jak inaczej mam to wyjaśnić :/
Cornellka głowa do góry drugiej takiej jak Ty nie znajdzie!! pamiętaj, żeby się nie przejmować za bardzo bo moga to być żarty z jego zdrowy, żeby sprawdzić czy np jesteś zazdrosna
Kurcze dziewczyny mam pytanie bo wczoraj kochalismy się z moim TŻ no i on skończył w środku
reklama
matosia
Fanka BB :)
cornelka kupilsymy malej szczeniaczka uczniaczka, ale moja mama w zwiazku z tym ze teraz nie ma czasu aby gdziekolwiek wyjsc bo ma konkurs na dyrektora poprostu jej zafundowala znaczy dala nam kase za tego szczeniaczka wiec puki co mala nic nie dostala od nas ale to sie jescze dzis zmieni 
canella wiesz prawie wszystko sie zgadza z tym ze mam 170 i jestem chuda ;/ teraz od tego karmienia malej to strasznie schudlam i jak pisze na kompie musze miec rece zaslonione bo naormalnie nie moge sobie patrzec na dlonie bleee
canella wiesz prawie wszystko sie zgadza z tym ze mam 170 i jestem chuda ;/ teraz od tego karmienia malej to strasznie schudlam i jak pisze na kompie musze miec rece zaslonione bo naormalnie nie moge sobie patrzec na dlonie bleee
Podziel się: