reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

no troche anijka sie zaokragilam ale to tak ze kosci nie widac wiec jestemz adowolona ale zoauwazylam 3 rozstepy na posladkach ;/:( no coz uroki ciazy potem bede z tym walczyc
anijka a jak tam przygoptowania wszystko jzu kupione?? ja musze wkoncu spakowac torbe do szpila i mam wrazenie ze ciagle mi czegos brakuje ..

reklama
Ja rozstępy narazie jedynie zauważyłam na piersiach :szok:
Nie, no coś Ty.. dalej nic nie mam kupionego :-D Jakbym teraz zaczęła rodzić to by było śmiesznie :baffled: Nie no, w tym miesiącu się biorę już za wszystkie zakupy :) może nawet w ten poniedziałek pojadę z mamą do Ikei coś pokupować :tak:

ja dokladnie wczoraj zauwazylam wczoraj bylam ogladac jkanape ale juz nie zdazylam jej zamowic bo zamknlei sklep a chcielismy inne jeszcze poogladac kurcze jeszcze ino lozko baldachimek wstawie lozeczko i koniec:) nie wiem czy kupic alktaktor ale to zobacze po porodzie ide zalozyc wkladki laktacyjne bo sira mi tryska- doslownie!!

No to mało już rzeczy Ci zostało :)
Ja bym chciała już w 34-35 tygodniu mieć spakowaną torbę w razie czego.. :tak: A Ty jak masz skurcze to tym bardziej powinnaś już mieć :-p

jakos mi sie nie spieszy chce jeszcze z 2 tygdonie poczekac i wtedy urodzic :)
anijka polecam ikee ja tam wszystko kupilam no moze nie wszystko- zabke przewijak moze tezbyc jako kocyk baldachim polki dla Ameli do pokoju posciel zabaweczki jakies lampke nocnna itd itd kartony tam sa fajne ja pokupywalam bo zawsze mozesz tam cos schowac np ja popralam narazie ciuszki roz 56 a reszete pochowalam do kartowno\w

paulisia ja okres maialm do 3 miesiaca :p wiec jest nadzieja:)
anijka jaki wozek masz na oku ? bo mi jeszcze wozek zostal ale to tesciu kupujesam sie zaoferowal ja mam tylko wybrac

Wiem, wiem, moja mama ma świra na punkcie Ikei.. ciągle tam jeździ i coś kupuje.. teraz będziemy mieć przeprowadzkę do nowego mieszkania więc pewnie całe będzie urządzone w stylu ikei.. Kuchnia, łazienka i pokoje :-D Już nawet ma ten katalog ikei i mówi co będzie kupować :no:

ja tez jestem fanka ikei :) wiec pewnie bym zorzumiala twoja mame:) hehe
a ty z internetu zamiawiasz wozek?? ja chcialam ale moj M powiedzial ze nie waidomo gdzie to stoi a jak tam cos sie zaleglo bo to tyle stoi itd itd - juz mu odbija pwoiedzial ze jak kupimy wozek to on go wypierze bo jego corka nie bedzie jedzila w obkurzonym powozie ja si e zniego smialam ze mu juz uderza cos do glowy haha
anijka wozek ladny ale ta spacerowa koszmar a ja specerwoke musz emiec bo w zime bede zapewne jedzic nia - a chce pompowane kola a spcerwoke kupie nowa na lato

reklama
A jaki Ty kupujesz?
Na żywo wygląda dużo ładniej, zresztą nic nie mam do spacerówki :) Moja znajoma go ma. Na zimę to mi będzie potrzebna raczej gondolka no i fotelik ;) Zresztą to nie jest ostateczny wybór.. :tak:

Do góry