reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
jedz dobrze Ci to zrobi moze przez chwile nie bedziesz o tym myslec Ty tez sie nie oddzywaj niech on sie pomartwi jeszcze do niego nie dotarlo ze go zostawilas zaloze sie ze jutro sie odezwie

nie wiem...chyba nie będę umiała mu wybaczyć...nigdy...nawet jak kiedyś znów bylibyśmy razem...co za gnojek....a ja wcale nie chcę jechać nad to jezioro...bo mama będzie zadawać tysiąc pytań na które nie mam ochoty odpowiadać...:(

moze i nie wybaczysz nie zapomnisz ale nauczysz sie z tym zyc daj mu porzadna lekcje moze w koncu cos do niego dotrze i nie pokazuj slabosci bo oni to wykorzystuja powiedz ze nie chcesz rozmawiac nie dzis moze zrozumie i o nic nie bedzie pytac

pewnie nawet nie zadzwoni...no nic....zbieram się na tramwaj, a potem muszę pks złapać do mnie na wieś...;/ nie wiem kiedy wrócę na BB, bo nie wiem ile czasu będę na działce...pewnie najdłużej do piątku...

3majcie kciuki za mnie dziewczyny!!

Dziewczyny wiec zdam wam relacje co umnie ...Moj zrozuial ze zrobil zle iprzyjechal z Bombonierka i mnie przeprosil no wybaczylam mu bo mial takie loczeta hehe ?(mam do neigo wielka slabosc wkonc estesmy ze soba te 3 lata) cos do neigo dotarlo i jak posluchal serduszka dzidzi to widzialam jakie mial szklanki w oczach :p bo powiem wam ze faceci to sa tacy ze a no jestes w ciazy ale do neich to nei dochodzi dopiero jak sie urodzi :p bo oni sa wzrokowcami i musza to zobaczyc:)
no nic nauczke dostal a dzis w nocy zas jedzie ;/ w piatek sie poprzytu;amy bo dzis mnie tak kosc lonowa boli ze ooo jezu masakra...hmmm
ktos tu mial testowac:) ? czekam na wynik i zycze fasolinki :)

zrobilam test i nic z tego nie bylo nawet najmniejszego cienia 2 kreski wiem ze powinnam miec okres dopiero jutro najwczesniej (cykle mam 28-30 z przewaga na 28) ale sie skusilam i wiem ze nie ma fasolki no coz oszukalo mnie moje cialo ale piersi dalej mnie bola..zla jestem ze jej nie ma bo bardzo bym chciala ale trudno:(
teraz biore sie za wielkie odchudzanie bo troche kg mi przybylo ...

Anastazja odpocznij dobrze te kilka dni Ci zrobi przemyslisz wszystko i napewno do tego czasu wszystko sie wyjasni

Niunia oj to dobrze ze zrozumial

Cannella Skarbie wyobrazam sobie jak cierpisz bylas juz u lekarza z tym czy sama to wywnioskowalas?

reklama
cannelka powiem ci ze hemoroidy nie sa powiedziane ze robia sie u starszych osob ...ponoc to barzdo boli ... duzo ciezarnych ma hemoroidy zwlaszcza po porodzie rowniez robia sie przez zatwardzenia :p to jest zylak odbytu ... ja na szczescie tego nie mam ale robi sie to z obciazenia np jak duzo sie dzwiga w pozycji kucznej itd to wychodzi zylak odbytu ...
oby szyciutko ci minelo....
Cornellko moze zatestuj za pare dni jak @ nie bedzie bo roznie to wychodzi a jak pobolewaja cie peirsi to moze byc jakis znak - zwlaszcza sutki - jezu ja pamietam jak szczotka sie drapalam a jak sie drapalam to bolalo matko boska dobrze ze to przeszlo bo bym je pourywala- a jak na poczatku ciazy nei wiedzialam o niej :p i przytulalam sie z moim M to nie mogl nawet dotknac ich tak bolalo - wrazliwe jak cholerka, a jak calowal to potem miaalm malinki na nich na serio heeh wiecie jak to dopiero bolalo bez stanika chodzilam pare dni az zniknie
wiec jak masz wrazliwossci piersi takie jak ci napisalam to bedzies zprawdopodobniej w ciazy bo bol persi przy okresie jest inny niz przy ciazy :):)

Do góry