reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
KingaMZ Niz co?:D No ja nie wole byc wredna niz tam niewiem co masz na mysli... A poza tym może stwórz wlasny watek gdzie bedziemy sie klocic? Bo gdzie nie napisze to sie mnie czepiasz! Bede se pisala gdzie mi sie bedzie podobalo i ty nie masz na to zadnego wplywu a dziewczynom musisz nastrój psuc bo dobrze wiesz ze zawsze jak sie mnie czepiasz to ja wybucham a na pewno nikomu sie nie chce czytac jak sie klocimy. Wiec tak jak ci gadam stworz osobny watek to "pokłocimy sie":D

truskawa nie wiem czy chcialabys zebym ci napisala 'niz...', bo mam duzo okreslen, wszystkie do ciebie pasuja ale jak to napisalas 'szkoda klawiatury na to'. Nie wiesz co mam na mysli wiec skad to przeswiadczenie ze jednak nie wolalabys byc wredna? heh... Jakbys nie zauwazyla nie tylko ja sie ciebie czepiam, najwyrazniej nie czytasz uwaznie. Mniejsza z tym. Nie jestes dobrym partnerem dla mnie do rozmow. Weszysz tylko po watkach i szukasz sensacji.

Ostatnia edycja:
KingaMZ ha odezwała sie ta co nie szpera po różnorodnych wątkach i pisze co sie tylko da:D popatrz na siebie ty...:D Dziewczyno ocknij sie i popatrz jaka ty jestes! Masz cos z głową... To jest moj interes gdzie ja se bede pisala a ty za przeproszeniem sie nie wpierda*** jasne? Se poczytaj co ty za bzdury piszesz na innych wątkach a ode mnie wara!

truskawa a nie no pewnie....w koncu to ty jestes bardzo madra, inteligentna, zaczelas/skonczylas studia, jestes oczytana, masz bogate slownictwo (ojjj tak!). Tylko nasladowac, bo prawda jest jedna - taka jaka ty uznajesz. Ja pisze na watkach, na ktorych temat mam cos do powiedzenia...ty wszedzie tylko zadajesz pytania, ciekawi cie zycie i problemy innych ludzi, a zajac sie powinnas swoim. Jak ktos tu powinien sie leczyc to akurat nie ja....chociaz tobie to juz nic nie pomoze. Nie obchodzi mnie to gdzie piszesz, bylebys tu nie wchodzila bo mile widziana nie jestes. Nie sadze aby dziewczyny tu chcialy z toba pisac....one maja klase i reprezentuja jakis poziom...ty nie.

Ostatnia edycja:
KingaMZ a se bede zadawala pytania ile bede chciala:D i jak mi ise bedzie podobalo. Nie musze skonczyc mnóstwo szkół zeby byz mądra nie jeden co nie skonczyl szkoly zostal słynnym naukowcem. A to ze ty sie chwalisz ze skonczyłas tam nie wiadomo jakie szkoły to se zostaw dla siebie bo nikt nie lubi jak ktos sie przechwala. I tak ci sie dozycia nie przyda wile roznych szkol...:D takie jest moje zdanie. Co z tego ze skonczysz najlepsze studia w polsce jak w zyciu se rady nie dajesz he:D? Przyznaj sama ze teraz pierwsza sie mnie czepilas... Ja sie nie poddam bo byle kto mi powie ze mam tu nie pisac to nie bede pisac. A moje zycie i ty sie nie wtracaj do tego... Mnie tez nie interesuje to co ty robisz szczerze to mam cie w .... I ty bys moze wkoncu znikła bo zastanow sie ile ty osob mozesz denerwowac hmm? a co myslisz ze mi powiesz ze mam sie wyniesc z tego watku to ja tak zrobie?:D chyba kpisz sobie ze mnie dziewczyno. Swiat jest wolny i bede se robila co chciala. Zycie mnie duzo nauczylo ze trzeba stawiac na swoim i nie poddawac sie... A napewno nie bede sie przejmowac kims takim jak ty!!!! Sie w o gole dziwie ze tacy ludzie jak ty (bezczelni) sie rodza... I wtykaja sie tam gdzie nie maja!!!!

truskawa a skad ty wiesz ze ja sobie w zyciu nie daje rady? otoz wyobraz sobie ze teraz pracodawcy szukaja osob z minimalnym srednim wyksztalceniem - ty nawet tego nie masz, co widac w kazdym twoim poscie. Nie umiesz poprawnie sie wyslawiac, w podstawowych wyrazach robisz takie bledy, ze tylko litosc mozesz wzbudzic nic wiecej...nie sadze zebys ty kiedykolwiek do czegos doszla.
p.s. ci slynni naukowcy co szkol nie konczyli byli wybitnymi geniuszami od urodzenia, ktorzy z zamilowania poswiecali swoj czas na zglebianie danej dziedziny - to ze probujesz sie tu porownywac to jakas kpina z nich. Nie masz czym zaimponowac ludziom.

Ostatnia edycja:
Truskawa nie jesteś w temacie to nie pisz. Zresztą daj spokój Kindze. Potrzebna Nam tu jesteś jak dziura w moście ... Ja np nie mam ochoty czytania Twoich pojazdów ... Żałosne to jest.

Cornelka kochanie tak mi przykro :( Chciałabym Cie przytulic i powiedziec, że wszystko będzie dobrze, że sie ułoży ... Radze Ci porozmawiac z TŻtem ... Posłuchac co ma do wyjaśnienia. To wiele może zmienic.

reklama
Truskawko kochana po pierwsze wtargnęłas na nasz wątek.To wypadało by się przywitać,napisać coś adekwatnego do tematu a nie tak z grubej rury zadawać takie pytanie.Poza tym jest to wątek chcę mieć dziecko .Ty nie masz w tej kwesti nic do powiedzenia więc przepraszam ale siej sobie zamet i sensacje gdzie indziej.

Do góry