reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Matosia ja raczej sentymentalna jestem i nie umiałabym sprzedać tego mieszkania:) zresztą wynajem pokrywa również moje rachunki:)

z tego co wiem Elisse robiła już test i wyszła druga póki co jeszcze słaba kreseczka (bo robiła przed terminem spodziewanej)

właśnie Kinga coś dzieciaczkami nam się ostatnio nie chwalisz...zresztą Matosia też o Tośce za dużo nie mówi:>
Za jedno mieszkanie na wynajem a drugie dla Ciebie nie miałabyś też rachunków załatwionych? A mnie teraz czeka przeprowadzka i jednak zamieszkam z kolegą :-D ponieważ jak zrezygnuję z tego mieszkania dostanę trochę kasy za to i potem mogę coś albo wynająć albo kupić :tak: nie wiem jak u Ciebie ale Poznań ma ceny jak z księżyca :dry:
Testem się nie nakręcam, ponieważ był taki średni. Poza tym czuję, że @ się zbliża niestety :confused: ja to zawsze ze wszystkim mam pod górkę.

Cornellka
mnie kiedyś mój były zdradził, skończyło się z wielkim hukiem. Powyrzucałam wszystkie pamiątki. Potem tego żałowałam. Pierwszy miesiąc ciągle płakałam, na samo słowo chłopak już wpadałam w dolinę :baffled: Po dłuższym czasie pamięta się te miłe chwile :tak: złe idą w niepamięć. On nie docenił po prostu jak ma skarb, drugą połówkę trudno znaleźć :dry: Prawdziwa miłość wcale nie jest bez sensu. Najgorsze, że sama nie wiem czy ja spotkałam :errr:

reklama
hej dziewczyny huh ale u nas gorąco.Wpolczuje dziewczyną które muszą rodzić w takie upały albo nosić wielkie brzuszki!Moja fasolka sprawuje sie bardzo dobrze ,troche mnie piersi bolą, częsciej siku a poza tym to nic.

Cornellka badz dzielna,trzymam za Ciebie kcuiki.

Ellise chyba mam na naszym wateczku kolejną fasolinde:-):-):-)

Zosiek super mieszkać z trzema kolesiami.Tylko zeby sprzatali po sobie!!A ile masz pokoi w swoim mieszkaniu? i w gole skad Ty masz takie mieszkania:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej laski!
na wsi bylam na weekend i dlatego sie nie odzywalam.... :)
a co u moich dzieciaczkow? hmm igor caly weekend na wsi biegal na boso po dworze, tarzal sie w piachu bo udawal kotka...i takie tam :p i na dodatek nie chce sie wykapac :| lucja zasuwa juz ze heeej, na wsi to duzo trawy bylo i smialam sie dzisiaj jak wrocilismy bo wczesniej to tak ledwo ledwo nogi podnosila od podlogi a dzisiaj to kolanka w gore szly :D coz..chodzenie po trawie okazalo sie nie lada wyczynem ;P tym bardziej ze tam teren nie rowny....opalila mi sie dziewczyna i w ogole sprzedajne dziecko. Ledwo z auta wyszlismy to od razu smigala po podworku, nie bylo czegos takiego ze tylko mama bo nie zna ludzi i otoczenia...ojjj nie. Usmiechala sie do wszystkich tylko glowke kladla na prawym ramieniu (oznaka zawstydzenia), szwagierki corka brala ja na rece chodzila wszedzie pokazywala a ta sie cieszyla heh :) mnie to prawie w ogole nie widziala :D

Cornelka strasznie mi przykro :(((((((((((((((((((((( ciekawi mnie tylko czy on w ogole zamierza ci sie z tego tlumaczyc? to co razem przeszliscie powinno zobowiazywac do tego zeby ci wszystko wyjasnil...ale faceci sa tak dziwni ze szkoda gadac....i nic mnie juz nie zdziwi :(

elisse ja jak robilam test przy lucji to taka ledwo ledwo mialam druga kreske :p trzymam kciuki!

zosiek do slubu jeszcze troche czasu hehe ;)

mazia jak samopoczucie?

matosia a co tam u was laski?? lucja je sloiczki caly czas, owoce, pieczywo dostaje do reki, warzywa gotowane czasami...ale nie gotuje jej nie chce mi sie ;) no ale to jeszcze ze 3-4 miechy i to tak max ze bedzie sloiczki wsuwac.... pozniej powoli bedzie jadla to co my.

truskawa nie piszesz z nami tu w ogole na watku a nagle interesujesz sie przykrymi dla naszej kolezanki sprawami.....i mowisz ze ja jestem wscibska?

Ostatnia edycja:
Elisse wierze to to dzisius i 3mam kciuki:)
Mazia oj to dobrze ze sie dobrze czujesz i ze malenstwo nie daje Ci w kosc
Kinga to dzieciaki sie wyszalaly nie ma to jak wies uwielbiam a niestety mieszkam w miescie i strasznie nad tym ubolewam

a u mnie jest zle kurcze nie poradze sobie jestem zbyt slaba wiem ze nie powinnam sie do niego oddzywac ale nie moge dzisiaj napisal i sie rozmowa rozkrecila mielismy sie spotkac ale dzisiaj nie mogl wiec powiedzialam ze jak nie dzis to nigdy ciekawe jak dlugo wytrzymam chce z nim porozmawiac i wiedziec co jest grane troche przez smsy pogadalismy niby mnie nie zdradzil ale mu nie wierze powiedzial ze lepiej mu sie rozmawia z dziewczynami i to wszystko a i ze nudno sie zrobilo w naszym zwiazku tylko dlaczego to ja mam zawsze cos robic a on co nic?ooo nie ja wyprowam sobie flaki a on nic kompletnie nic on myslal ze do niego wroce napisalam ze nie chce wracac a porozmawiac i to wszystko i jeszcze na koniec dodalam ze po 4latach nie umie sie okreslic wiec musze znalezc kogos kto bedzie mial do mnie szacunek i bedzie wiedzial czy chce ze mna spedzic zycie..wiecej sie nie oddezwe mam nadzieje ze dam rade jak bedzie mu zalezec sam przyjdzie jego rzeczy spakowane zdjecia sciagniete listy oddaje moze jak przeczyta przypomni mu sie co nas laczylo mam nadzieje ze brat nie zapomni jutro tego wziasc

Ostatnia edycja:
cornelka mysle ze dobrze zrobilas. Moze nie ma co tak calkowicie myslec ze 'nigdy' ale napewno powinien teraz sie mocno postarac jesli cie kocha i chce z toba byc. Calkiem mozliwe ze dla neigo zrobilo sie nudno i potrzebowal poczuc sie atrakcyjny i dlatego rozmawial z tymi dziewczynami....ale to go nie usprawiedliwia..ehhh faceci :( pije drineczka za twoje lepsze samopoczucie!

Cornellka badz dzielna,masz rację może go to otrzeźwi i zrozumię jak jesteś mu potrzebna i jak bardzo Cię kocha.Czasami taki zimny prysznic jest bardzo dobry.Nie ulegaj i najlepiej schowaj telefon,bo pozniej bedziesz załować.Jesli teraz mu ulegniesz będzie jeszcze gorzej musi poczuć ,że Cię stracił.Wiem,ze to nie jest łatwe ale musisz to przejść.Nie zyczę Wam abyscie sie odrazu na amen rozstawali ale jesli on nie zrozumie, ze Cie straci i nie bedzie sie starał to go olej nie jest Ciebie wart.Ale jesli bedziesz widziała ,ze rozumie ,ze przeprasza ,ze sie stara to ja bym dała mu szanse aczkolwiek to tez nie bedzie łatwe.Ale musisz sama ocenic sytuacje i nie ulegac za pierwszym czy drugim razem ale odczekac i zobaczyć czy i jak bedzie walczył.Jestem z Toba!!!

Kinga no to pewnie dzieciaki teraz spią jak zabite:).Wieś na kilka dni jest na prawdę dobra:)

Kinga a ja jak nie czuje sie atrakcyjna to co mam pojsc do jakiegos innego?przeicez to nie ma sensu jak mu jest zle to niech mi o tym powie a nie idzie i opowiada to innym skad ja mam wiedziec ze mu czegos brakuje zreszta w tym zwiazku licza sie tylko jego potrzeby a moje juz nie zawsze to ja musze cos tam zrobic a on juz nie nie wiem czy bede umiala z nim byc zobaczymy czy sie kiedykolwiek odezwie chyba zeby mnie opierdzielic ze skasowalam mu konto na nk..

Mazia mi sie wydaje ze on nie jest z tych facetow ktorych cos jest w stanie otrzezwic moze sie myle ale watpie on sadzi ze moze miec kazda ale czy kazda z nim wytrzyma?nie wydaje mi sie..zobaczymy co bedzie dalej ale ja teraz bede twarda nie dam sie i jak juz cos to postawie warunki a jak nie to niech spada i wiecej mi sie na oczy nie pokazuje mial za duzo wolnosci i wciazu mu malo ale czy bedziemy razem to nie wiem zalezy jak dlugo bedzie milczal bo jak za dlugo to ja sie juz naucze z tym zyc i napewno nie bedziemy razem

reklama
Cornelka zgadzam sie calkowicie z mazia. Badz twarda! pamietaj ze masz Nas!!! ile razy bedziesz czula sie beznadziejnie pisz do nas.....my cie zawsze bedziemy wspierac, wiesz o tym bardzo dobrze!

truskawa dla mnie idealem by bylo jakbys zniknela w ogole...i mysle ze nie tylko dla mnie...

Do góry