reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

W takim razie jest jedna opcja, on musi za Tobą zatęsknić. Zrozumieć, że kiedy potrzebował pomocy, byłaś przy nim ;-) jak zrobiłam dwa tygodnie przerwy bez możliwości kontaktowania, po tygodniu nie wytrzymał i zadzwonił stęskniony :tak: a wiek jednak trochę ma znaczenie, ludzie z wiekiem poważnieją i są bardziej odpowiedzialni. A tu niespodzianka, zdarzają się takie wyjątki jak mój. Widocznie jeszcze nie jest pewny, czego chce :tak: wspieraj go i bądź dobrej myśli, to jest dobry klucz do sukcesu. Jak zgrywam biednego kociaka, to każdemu chłopakowi jest trudno zwracać uwagę :-D albo czuje się nieswojo to robiąc. Będzie dobrze, co jakiś czas są takie okresy kryzysowe.

reklama
moze ta sprawa z rozprawa tak na niego wplynela? ze sam nie wie jak to bedzie tak naprawde wygladalo?

zosiek a jeszcze mialam ci napisac, odnosnie tematu wesela, bo pisalas jakie bys chciala...ze wesele to sie robi dla gosci, nie dla siebie :)

Elisse zobaczymy jak sie zachowa nienawidze klamstwa i dobrze o tym wie nie moge ciagle mu wybaczac bo mi na glowe wejdzie

Kinga ja wszystko rozumiem ale niech nie przegina ja tez mam uczucia i tak duzo znosze czasem siedze i rycze juz z bezsilnosci bo liczy sie tylko on i to co on czuje a ja?czy on sie mnie spytal co ja czuje?mnie tez to dotyczy a on czasem zachowuje sie jakby nic innego juz nie bylo tylko ta sprawa ..kiedys mu powiedzialam juz w zlosci ze ma to na co sobie zasluzyl za glupote sie placi troche za ostro ale przemyslal i wiedzial ze mam racje szkoda ze nie dlugo to trwalo

nie odbierze niby jest na piwie ztreszta juz mu napisalam ze nie mam ochoty z nim rozmawiac bo i tak nie mamy o czym poczekam az sam sie odezwie troche pewnie poczekam

wiecie co jakos mi tak lepiej jak sie wam tu wyzalilam tak lzej:)

Cornelka Elisse ma racje poczekaj aż zatęskni,nie odzywaj sie,czasem wyłacz telefon.Na gg i na nk tylko na niewidoczynym siedź.Zobacz co się będzie dziać.Czy sobie przypomni,ze ma dziewczynę.Bo na siłę to nie ma sensu.Wiadomo,ze facet chce czasem pobyć sam z kumplami,ale powinien chociaż Ci o tym powiedzieć a nie głupie wykręty robić.Mój mi kiedyś powiedział ,że nie ma upranych skarpetek,i znajdzie 2 ale w innym odcieniu i nie może przyjechać myślałam,ze zabiję go za taką głupią wymówkę,ale pozniej sie zapytałam ,zeby powiedział o co chodzi na prawdę a nie sciemnia o skarpetkach:no::no::no:i powiedział,ze nie chce mu sie przyjezdzać i tyle.Trzymam za Ciebie kciuki i bądź dzielna ,nieugięta ,oschła.Jeżeli to nim nie wzruszy to facet nie jest Ciebie wart.

Ellise no wykresi masz obiecujący a w jakich dniach były serduszkowania??a Twój Tż jest tego świadomy?

wlasnie tak pokusilam sie i weszlam na nk nosz kr***jakims obcym daje nr i sie umawia napisalam co onim mysle i nie chce miec juz nic z nim doczynienia glupia i naiwna bylam ze wierzylam w te klamstwa wielka milosc chyba tylko z mojej strony nie wiem jak to dokladnie bylo i nie chce wiedziec moze mnie nie zdradzil ale mam to juz gdzies nie bedzie ise z jakimis mlolatami umawial bo mu napisze ze wpadl jej w oko swinia i tyle brzydze sie nim i tym calym zwiazkiem

reklama
Cornellko tak mim przykro,trzymaj sie ,my zawsze bedziemy z Tobą.Bądz dzielna nie byl Ciebie wart,moze lepiej ze tak wyszlo a nie zwodzil Cie jeszcze kilka lat!! Dobrze ze weszlas na ta nasza klase.Jednym slowem swinia z niego!!!!!!!!!!!!!

Do góry