reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Zosiek opowiadaj opowiadaj :sorry::-p:-p:tak::-)

elisse ehhhh to ci pomogla, co za babsztyl wrrrr:angry:.....i co bedziesz szla do tego onkologa? nie wiem, ja to chyba na poczotek z wynikami badan i usg poszlabym do internisty pytac sie co dalej...bo wlasnie, co dalej? wytrwalosci ci zycze bo nasza sluzba zdrowia niestety jej wymaga :baffled:

patrycja, mazia, matosia ale fajnie macie z tymi przygotowaniami :) pozazdroscic :tak:

aaaa wlasnie elisse zobaczysz ze jak szczescie znajdzie droge do ciebie to bedziesz w nim plywac z nadmiaru :)

mialam drzwi balkonowe otwarte i kurna jak zobaczylam ile na suficie komarow to szooook :szok::szok::szok:, wybijam je pokolei bo nie zasne.... :| jutro do neurologa ide i zazadam zmiany tabletek...po tych w ciagu 3tyg przytylam 5kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Kinia to sporo przytyłaś .. Idź idź do lekarza bo te tabletki to nie dla Ciebie ..

Jakoś cichuteńko tutaj :(:(:(

ja napisałam piękna długa wiadomość i net mi się zwiesił....:angry::wściekła/y:

więc wczoraj mój po mnie przyjechał do moich rodziców (choć bardzo nie lubi tam jeździć, tzn nie do moich rodziców tylko do tej dzielnicy:p) i dostałam na wstępie piękny bukiet czerwonych róż..:) później chciałam na chwile iść do Galerii Bałtyckiej zobaczyć czy nie ma nic fajnego do kupienia i....przy kasie spotkała mnie miła niespodzianka, bo mój za mnie zapłacić:) potem poszliśmy na jedzenie, spacerek i zabrał mnie do kina:) a na koniec zrobił mi masaż pleców i nie denerwował się,że plotkowałam w między czasie z koleżanką na gg:p :-):-) było super:) ale co najważniejsze:) zachowywał się tak jakbyśmy się dopiero poznali:) sam łapał mnie za rękę, przytulał, dawał buziaczki, mówił,że mnie kocha:) (a on zawsze miał problemy z okazywaniem uczuć:p) więc te małe gesty sprawiły mi największą przyjemność:):laugh2:

Elisse:) zmień lekarza i powodzenia! polska służba zdrowia pozostawia WIELE do życzenia!! bardzo współczuję Ci tego problemu..jakoś gorzej się przez to czujesz? czy nie ma to wpływu na Twoje samopoczucie? jak staranka? facet coś zaczyna się powoli deklarować?

Kinga 5 kg w ciągu 3 tygodni! szok! nie boli Cię bardziej kręgosłup? albo kolana? rozciągaj się wieczorem, bo Ci się stawy obciążają dość mocno! (o ile lekarz Ci tego nie przeciwskazał!)

Mazia:D i jak się czuje przyszła mama?:D jakieś dolegliwości? no i jaki wózek macie?:D:D

Matosia Ciebie to jeszcze pomęczę,żebyś jak chcesz to na priv mi wysłała nazwę miejsca gdzie wesele robiliście, bo mi tutaj w trójmieście żadna sala się nie podoba...żadna która widziałam, a wy mówicie,że miejsce już sprawdzone to może mi się przyda za kilka lat:p:p a jak tam stresy "przedmałżeńskie"? wszystko już załatwione??

Patrycja a co tam u Ciebie? @ już przylazła?:) kiedy masz konkretnie datę ślubu? boisz się? przygotowania zakończone?:p

Cannella a co tam u Ciebie? jak te wstrętne baby?

Cornelka a Tobie jak tam? staracie się o dzidziusia czy nie? bo już szczerze to zapomniałam kto się tutaj stara a kto nie:p:sorry:

Elisse:) zmień lekarza i powodzenia! polska służba zdrowia pozostawia WIELE do życzenia!! bardzo współczuję Ci tego problemu..jakoś gorzej się przez to czujesz? czy nie ma to wpływu na Twoje samopoczucie? jak staranka? facet coś zaczyna się powoli deklarować?
Zosiek88 super niespodziankę dostałaś od Twojego ;-) przytulanka się widocznie z niego zrobiła :-D nic, tylko rozpłynąć się ze szczęścia :tak:
Lekarza zmienię. Na przyszły wtorek jestem umówiona do onkologa. Zobaczę, co powie. Ja już sama nie wiem, co mi jest :-p przed braniem tabsów też mi mleko leciało :confused2: oprócz tego mam teraz jeszcze nudności, w tamtym tygodniu brzuch mnie bolał jak na okres, chce mi się spać ciągle i mam zawroty głowy :szok: i co ja mam o tym wszystkim myśleć :angry::baffled: ciążę urojoną mam?? Wszyscy się mnie pytają, czy nie jestem w ciąży. Nawet mój TŻ zadzwonił do mnie do pracy i się pytał :-p i czy się nie boję mu powiedzieć i to spokojnym głosem :happy::szok: Jak ja czegoś nie zaplanuję, to mu ani w głowie ustatkowanie się :eek::baffled:

elisse a jak sie okaze ze nie w ciazy i do niego to dotrze to smiesznie by bylo jakby ci powiedzial 'a szkoda' heheh :) oby ten lekarz ci jakos bardziej pomogl niz tamten :|

zosiek nic mnie nie boli, bylam u lekarki powiedziala ze jak mi przeszlo to dobrze i mam do niej wrocic jakby sie sytuacja zaczela powtarzac :/ ehhh jak sie wkurze to zamowie sobie jakies tabsy na szybkie chudniecie i tyle wrrrr

Hej watek nam pada dziewczyny gdzie sie podziewacie:D

Zosiek
czuje sie dobrze,jedynie siusiu latam czesto:wściekła/y::wściekła/y: a wózek,nie wiem jaki .Taki 3 w 1.Gondolka ,spacerówka, i coś tam jeszcze:-):-) a kolor czarno-pomarańczowy.A ten Twój to rzeczywiscie poszalal.Widać ,ze sie chłopak stęsknił.

Najgorzej to będzie z ciuszkami,ale może wynajdę jakieś w lumpeksach albo dostanę w spadku ;-);-)Bo szkoda mi kupowac nowe.Uzywane ciuszki niektóre jak nowe wygladają szczególnie takie na niemowlaczka.

Powiem Wam,ze humor mam zajefajny.

Elisse a może zrób test co?? który to Twój dzień cyklu??

Kinga a tam kochanego ciałka nigdy nie zawiele:sorry2::-p ja to chyba zgrubne ze 100kg taki apetyt mam a w szczegolnosci na owoce!:nerd:.Dobrze,ze z plecami lepiej.

Patrycja jak tam sukienka? ile bedziesz placic??

Cannella a Ty jak tam z tymi babsztylami z urzędu???

Matosia
widziałam zdjęcia z panienskiego niezle szalałyscie.Wklej zdjecie sukni slubnej;-);-):tak::tak: Poza tym ciekawe jestem ile placicie za osobę w lokalu??

Cornellka
a Ty zyjesz,w ogole Cie nie widze.Jak tam wiesiolka kupilas?

Ostatnia edycja:
Hej Maziulka :*:* Miło Cie "widzieć" :D
U mnie wszystko ok :) W pracy lepiej, dziewczyny są miłe - przynajmniej takie sprawiają wrażenie :p Zresztą niczym się już nie przejmuje - 8 h i do domu :D Aktualnie zostało 6 h :(

Ahh jak czytam Wasze przygotowania ... Radość z Twojej ciąży ... Tak mi się cieplutko robi na serduszku :) Ciesze się z Waszego szcześcia mimo, że troszke zazdroszcze, ale to chyba normalne ? :)

Nie da rady :) Mój nie chce :p Nie chce, nie chce, nie chce :p Mój rozum też nie chce i karze mi skończyć studia ale serducho pragnie czego innego :p hehe :)

reklama
mazia nie wiem czy nie bedzie trzeba szukac prywtnej kliniki do rodzenia bo szpitale u nas i okolicach sa przepelnione wczoraj kolezanka nie miala gdzie rodzic musia czekac!!! w mikolowie pszczynie ledzinach i tychach
a teraz moich samych osob ktorew znam chodzby z widenia albo ot tak to z 28 osob!! a 4 dzierwczyny maja taki termin jak ja!!:D masakra

Do góry