reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

A jak ja się ciesze, że Was mam :D Zawsze moge napisac, wyżalic się i w ogóle :D
Moge sie cieszyc Waszym szczesciem :D Bo swojego jakoś znalezc nie moge ;P

reklama
dziewczyny! bardzo sie ciesze z Waszych przygotowan!!:D ~
~
Mazia gratuluje jeszcze raz!

Ja za 4 godziny mam samolot:) do zobaczenia mam nadzieje w Polsce:) buzia:*

Zosiu czekamy na Ciebie :) odezwij się szybciutko jak wrócisz:):)

Cannella wiesz co zawsze jak tak słyszałam jak niektórzy mówili o forum, że dużo ciekawych rzeczy się tam dowiadują i znajomości nawiązuja to wydawało mi się to takie banalne, owszem wiedzialam, że z forum dużo ciekawych opinii na różny temat można się dowiedzieć ale nigdy nie sądziłam, że takie przyjaźnie można nawiązać. Wydawało mi się, że ludzie piszący na forach to tylko wypowiadają się na dany temat i tyle i nie mają czasu ani ochoty tak pisać, czytać, doradzać, być po prostu "obecnym". Ale przebywając tutaj moje zdanie się zmieniło oczywiście na lepsze i kiedy tylko mogę i mam czas to od razu tu wpadam, zobaczyć co u Was, napisać co u mnie. Niekiedy nie jestem w stanie czytać wszystkich postów za co przepraszam Was:) Nie wiem czy taka atmosfera panuje tylko na naszym forum ale wiem, że jest to bardzo pozytywne i chciałabym by tak było zawsze:)

No to się rozpisałam, ale tak mnie naszło hehe :D

Patrycja tak niestety pochodze z tego zadupia!!Trzymam kciuki za Wasze starnka.A ile placisz za sukienke?? Mój R ma 20 jest w moim wieku.

Elisse i jak wyniki???

Zosiek spokojnego lotu.

Cannella ja w zyciu na solarium nie pojde klaustrofobie mam!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

he he Elisse ja też jak młynarz :D nie mam czasu sie opalac, a na solarium nie chodze zresztą jeszcze nigdy nie byłam :p i chodze sobie taka bladzieńka :D do tego blond włosy heheh
A ja bladziutka jestem i szatynką, mam niezły kontrast :-D
A jak ja się ciesze, że Was mam :D Zawsze moge napisac, wyżalic się i w ogóle :D
Moge sie cieszyc Waszym szczesciem :D Bo swojego jakoś znalezc nie moge ;P
Fajnie móc się wyżalić osobie, która spojrzy na sprawę bardziej obiektywnie. Moje szczęście chyba zabłądziło po drodze i nie może do mnie trafić :-p
Elisse i jak wyniki???
Mam dwa wyniki:

• prolaktyna 13,95 ng/ml (norma 5-35)
  • TSH 1,71 mU/L (norma 0,27-4,20)
Na USG macicę mam niby w porządku, na jednym jajniku jakiś pęcherzyk wielkości 20 mm i jeden jajnik większy od drugiego. Podobno wszystko jest w porządku. A to nic, że mnie non stop kłuje z lewej strony :baffled::baffled:
Nawet lekarz nie przeczytał po co robi te USG i musiałam się przypomnieć z tą mleczną wydzieliną :eek: żadnych wyników nie chciała widzieć i mam sobie iść na onkologię piersi :angry:. Koniec tematu :no::no: zdenerwowała mnie tą spychologią i traktowaniem jak nie wiem :sorry: odhaczona i może szukać szczęścia gdzie indziej. Z tego wszystkiego serce mnie boli i mam ochotę ryczeć:no::wściekła/y::angry:
Zaczynam wątpić w prawdziwych lekarzy z powołania :baffled::nerd:

Mazia widziałam ostatnio specjalne solarium dla ludzi z klaustrofobią ;-) wygląda bardzo unikatowo.

Patrycja tez mam takie odczucia odnośnie naszego forum:) jest mi tu dobrze.I zawsze bede tutaj pisać:-)

Elisse tak niestety jest,nasza kochana sluzba zdrowia idziesz z jakimś problem a wychodząc tak na prawde ten problem w ogole sie nie rozwiązał,niczego nowego nie wiesz.Trzeba zaplacić i to dużooo by czegoś sie dowiedzieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tylko szkoda, że nawet nie wiem, komu miałabym zapłacić. Jeśli brać każdy objaw oddzielnie, musiałabym obskoczyć wszystkich specjalistów. Żeby mi za dobrze nie było, jeszcze mój tz mnie wkurzył:no:

Hej dziewczyny! Trochę się opuściłam w pisaniu, ale jakoś tak mi się nie chce... obserwuję Was z ukrycia hehe :) puki co jestem na dziennych studiach, ale jeżeli mi się uda dostać pracę ( ciągle czekam na odpowiedzi na moje cv ;/) to przenosze się na zaoczne i wynajmujemy mieszkanie w Gdańsku. Już nawet mamy upatrzone. Kurcze strasznie mi źle, że nie będzie mnie całymi dniami w domu i do tego jeszcze weekendy... No, ale mieszkanie z rodzicami... Mega porażka :(. Puki co do ślubu się męczymy, a potem się zobaczy.

Patrycja no to w sumie jak masz suknie to już coraz łatwiej powinno być :). Co akurat mnie nie dotyczy, bo od sierpnia mamy masakre :(. A co do forum hmm też jest mi tutaj bardzo dobrze :), można się wyżalić i pochwalić, no i czegoś ciekawego się dowiedzieć :). Chociaż mi zawsze wydawało się, że forum to stek bzdur, że raczej nic ciekawego się nie dowiem, aż tu nagle trafiłam do Was :)

Mazia klaustrofobie? o rany biedna Ty :(, no, ale w ciąży nie można się opalać, a tymbardziej na solarium chodzić :)

Canella ja też jak córka młynarza chodzę :p, ale od dzisiaj zaczynam na solarium
chodzić, żebym na ślubie nie zlewała się z sukienką :D a co do szczęścia, to poczekaj poczekaj i Ciebie ono dosięgnie :)

Zosiek a Ty już pewnie w domku siedzisz i tęsknisz za piękną plażą? A jak tam Twój stęsknił się? Co w końcu wymyśliłaś na rocznicę?

Cornelka a jak tam u Ciebie?

reklama
czesc dziewczyny:) w polsce super:D:D moj zgotowal mi takie powitanie,ze szok:D:D ale powiem jak bede miec czas:D 3majcie sie!:D przy chwili wolnego wszystko nadrobie:p

Do góry