reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
zosiek chyba wszystkie ci zazdroscimy :)
cornelka kochana bedzie spoko :) napewno duzo stresu cie to kosztuje bardzo ci wspolczuje:-( nie martw sie, mi sie wydaje, ze dadza mu w zawieszeniu, przeciez nie byl karany :* nie wiem jak jescze moge cie pocieszyc, bardzo mi ciebie zal :(

Hej dziewczęta.

Ale tutaj dzisiaj mega pustki maskra.Nie odzywałam sie bo szukam pracy i cały czas mnie w domu nie ma.

Cannela tez mialam isc na staz ale u mnie nie ma fajnych jest np do sklepu jublisrskiego jako sprzedawca od 9 do 17 codziennie i w sobote od 10 do 13,za 670 zl mi sie nie usmiecha.Gdybym miała w urzedzie pracy czy w jakims innym urzedzie gdzie praca do 14 to bym sie nie zastanawiała,ale na sprzedawce staz:baffled::baffled::baffled::baffled:bylam tam wczoraj bo mnie wyslali,ale jak cos to nie przyjmę.Sciemnie,ze nie mam dojazdu albo coś i juz.

Cornellka wyrok na pewno ie bedzie skazujacy na wiezeinie !!1 po prostu nie ma tkiej opcji!a co mowi prawnik????

Zosiek zazdroszcze LIZBONY!!!!!

Dziewczyny nie robiłam bety bo nawet nie mialam kiedy,do srody jeszcze wytrzymam a pozatym nawet jakby beta niska byla to do gina i tak muszę isc ,zeby sprawdzil czemu ta moja macica powiekszona i rozpulchniona.Na razie jestem dobrej mysli dzisiaj moj 16dc(licząc od tej niby @ ostatniej) i jak na razie ni widu śluzu płodnego,cały czas mam tam sahare:-):-):-):-)ewentualnie biały serkowaty gęsty bezzapachowy śluz .więc chyba owulacji nie miałam,a raczej miec nie bede juz bo cykle mam 27-29,i to juz u mnie za pozno na owulke.

heheh mazia heloo :)
jak sie czujesz laska? okresu dalej nie ma co? napewno jestes w ciazy :)
juz sie ciesze :D

mnei nie bylo bo gosci mialam :)

hej no wkoncu jedna sie odezwała.Ja okres miałam.25.06 znaczy okresem tego nazwac nie mozna bo to bylo takie plamienie koloru kawki z mleczkiem i troche krwi.Ale lekarz powiedizal ze to normalka.I nawet tej @ nie brał pod uwagę.

Czuję sie w sumie ok.Przychodzi pora mojego jedzenia dopiero kolo 18 zachciewa mi sie jesc ,wczesniej na mysl o jedzeniu mnie mdli.Wiecie co zaraz wam cos wkleje i albo mam omamy albo nie wiem.Ale lekarz powiedział,ze skoro jestem szczupła to to może byc to.

Ostatnia edycja:
reklama
Kinga a ja własnie nie.Wszyscy mi mowią nawet moj R,ze to ciąza.Ale ja jakoś w to nie wierzę.Nigdy nie mialam takie brzucha,a ja jednak mysle,ze to czyms innym spowodowane.No przed @ to zawsze troche brzuch sie powiekszał,ale nigdy takie coś ale ja i tak mam watpliwości.Poprostu moze mi sie przytyło nie wiem.....eh

Do góry