reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

matosia masz racje, ja tez sie pytam jak cos chce wiedziec, ale tez lekarka sie pyta o postepy. Mi powiedziala ze jak Łucja pije modyfikowane tylko to mam nie dawac wit D bo jest w mleku i nie ma potrzeby.

reklama
dzieki dziewczyny napewno sie przydadzo jutro kciuki

Matosia ja na temat sluzby zdrowia wypowiadac sie nie bede moj ojciec ma miec operacje i to natychmiast ale w szpitalu ktorym lezy nie zrobia bo zamykaja oddzial kazali szukac szpitala i lekarza na wlasna reke przeciez to oni powinni zapewnic pacjentowi miejsce w innym szpitalu szkoda slow...pomijajac ze 2 razy mial skierowanie i go nie przyjeli dopiero za 3 ...

Zosiek zagladaj do nas udanego wyjazdu

Patrycja ale Ty szczesciem promieniejesz

Cannella ale jak dostaniesz etat pozniej to nawet lepiej jak zajdziesz w ciaze oni zwolnic Cie nie moga a kase i tak bedziesz dostawac:p dobrze ze ja mam prace to wrazie co zawsze te pare groszy wpadnie nam ale poki co to dziecka nie mam niestety i ja jej zazdroszcze a teraz jeszcze moja najlepsza kolezanka w ciazy to juz w ogole zazdrosc pelna para:p

dziekuje:*

jaka cisza...

Ostatnia edycja:
kinga kurde a ta malpa nic nie mowila mi ;/ chyba pojade do prywatnej takiej naszej od chorob ;/ a lucja jest na nan active?
zosiek papapa milej podrozy!
a to fakt cicho...

kinga bo tosia pije bebilon wciaz... no i w sumie nie wiem czy to taki sam sklad?

cornelka u mnie tez pada caly czas ale ja czasem lubie taka pogode...jak nie bylo toski to uwielbialam siedziec przed oknem sluchac muzy i patrzec na deszcz :) teraz juz nie mam czasu :( a wlasciwie nie da sie osiagnac takiego spokoju :)

reklama
Do góry