reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Mazia:p a jednak dobrze Ci wywróżyła z fusów nasza wróżka:p nie gratuluję, bo na to przyjdzie jeszcze czas:)

o Was nie zapomnę:) jeszcze nie wiem czy będę miała na 100% dostęp do neta:) i powiem Wam,że jeśli nie to będę bardzo tęsknić (bo na pielgrzymce o necie mowy nie ma;P)

a my Matosia możemy się kiedyś na piwko w trójmieście ustawić:) lub jakiś koncercik:)

reklama
Madzia cześć:blink: więc też jeszcze nie gratuluję ale trzymam mocno kciuki:-)

Matosia mój G nie może się na razie zdecydować na zaręczyny, tzn mówi że bardzo chce ale nie ma na pierścionek ech....więc sobie jeszcze pewnie poczekam. Mnie osobiście to tak średnio śpieszno do ślubu, obecnie jest dobrze tak jak jest:blink:

Aguarelka dzieki za przywitanie nawet nie zauwazyalm ze nową starającą mamy.Mam nadzieję,że szybko Ci sie uda zajsc:))))

Zosiek88 musisz czasami dać znac co tam u naszej imprezowiczki.Mam nadzieje,że fusy nie klamią.

Tak w ogole czytam teraz w necie o tych za małych ciązach,i podobno czesto tak jest,więc na razie sie nie przejmuje.Poza tym lekarz powiedział,ze mogłam miec podwojną owulacje czy coś takiego.Nie wiem poczekam do tego 15.07 moze nie zeswiruje:-):-):-):-)

cannella dziekuje jestes kochana.Ja tez mam taką nadzieje,bo jak nie fasolka to jakiś guz czy coś.W ogole myslalam,ze to przez wiesiolka ale lekarz powiedział,ze wiesiolek nie wplywa na rozpulchenienie i powiekszenie macicy.Kazał juz nie brac wiesiołka,bo moze spowodowac przedwczesne skurcze.Boje sie Kurcze ze jak nie ciąza to jakis rak,albo torbiel wrr:baffled::baffled: ja mam zawsze czarne mysli.Ale jakos nie moge uwierzyc ,ze to moze byc fasolka.

Madziu masz rację nie stresuj się, trzeba myslec pozytywnie bo na pewno wszystko jest ok:blink: tak myśleliśmy i chciałabym zajść koło października (dopiero) bo studiuje i wtedy urodziłabym podczas wakacji:-) ale to takie ciche plany, i jeszcze muszę G przekonać do tego pomysłu bo on niby wie i chce ale jak przyjdzie co do czego to się wycofa:-p

chyba każda e-ciocia trzyma kciuki za Mazie naszą:D:D:*:*

jejku:p dobrze mówione było:)

Mazia:p Ty jak zwykle jakieś czarne wizje:p to pewnie fasolniak Ci w brzuszku rośnie:p a nie żaden rak:p

mazia trzymam kciuki!!!!! wiesz...jak dla mnie to jesli nie robil ci usg tylko badal "recznie" to chyba ciezko stweirdzic czy faktycznie za mala o 2 tyg....zwlaszcza ze to tylko 2 tyg :)

Kinga własnie nie wiem czemu nie zrobił usg.Powiedział tylko ze to chyba ciąza ale raczej nie taka od 31 maja(daty ostatniej normalnej miesiaczki) więc od kiedy?? kurcze ja juz sama nie wiem.A gdybym nie była w ciąży to mozna wyczuc rozpoulchnioną i powiekszoną macice??

reklama
mazia macica nieco sie powieksza przed okresem....ale jesli mialas okres 31 maja a pozniej zaszlas to moze i tak byc...ja nie wiem czemu lekarz ci powiedzial ze raczej nie taka od 31 maja...chodzilo mu ze mlodsza? czy starsza? bo ja jak bylam w 4tyg ciazy na wizycie to babka mi powiedziala ze mam nieco powiekszona macice ale to za wczesnie zeby cokolwiek stwierdzic w "recznym" badaniu...a skoro mialas 31 maja okres a uogolniajac jakies 2 tyg pozniej moglas zajsc to naprawde byloby bardzo wczesnie....wiec jak dla mnie to wszystko mozliwe. chyba ze okres to nei byl okres a w ciaze zaszlas wczesniej.

Ostatnia edycja:
Do góry