reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Patrycja czasem tak jest, że jak się zrobi test nieco za wcześnie to wychodzi negatywny, bo stężenie hormonów (nie pamiętam jak się nazywają) jest za małe. Znam wiele takich przypadków :p Zresztą po co te czarne wizje? Może akurat fasoleczka jest ? :D Jeej ale bym sie cieszyła noo :p

reklama
generalnie wczoraj dostałam kolejny dowód jacy to faceci są beznadziejni..ten kolega moich współlokatorów przyszedł do nich przedwczoraj ze swoją nowa dziewczyną (laska swoją drogą ma 16 lat:szok::-p, a oni są razem chyba z 2 tygodnie) no i coś zeszło na mój temat..i tego,że nie jestem już z Pawłem...i wiecie co??? ta moja współlokatorka powiedziała,że jak oni się wprowadzali to myśmy już razem nie byli...a on na to "i dopiero teraz mi o tym mówisz???!!!" a obok siedziała jego dziewczyna...szok...faceci są beznadziejni...aż mi się tej laski żal zrobiło...
Swoją drogą ja nie wiem co faceci we mnie widzą (poza sporym biustem)...same widziałyście,że furory nie robię:):) i bynajmniej nie piszę tego,żebyście zaraz zaczęły przez grzeczność pisać,że to nie prawda itd:) szczerze uważam,że jestem BARDZO przeciętna...i naprawdę nie rozumiem jak mogę się podobać,aż tylu facetom:)

chyba już wszystkie śpicie:p a ja uczę się do egzaminu:p mam jutro na 10:p trzymajcie kciuki:D przydadzą się:) bo jakoś średnio ogarniam te systemy informatyczne...sucha teoria jest do bani...ja wolę działać na komputerkach:D:D:D

Ostatnia edycja:
Hejka:)
Ja mam noc z głowy,do 2 w nocy tak mnie męczyła biegunka maskra jakaś:(.Nie wiem dlaczego jadłam to samo co inni.Myślałam,że już rodzę:zawstydzona/y::angry::angry:Kurczę,jesli się okarze ,że na prawdę bedę w ciąży to niezłe mam początki nie ma co:baffled::baffled:.

Co do długich rzęs to mój ma tak długie ,że szok!!! poza tym ma wielgaśne brązowe oczy.On to w ogole miał być dziewczynką.

Patrycja trzymam kciuki za test!! napisz od razu chociaż ja pewnie przeczytam dopiero jutro.Bo dzisiaj cały dzień mnie nie ma.Aha i super ,że z Radosławem już dobrze.

Cannella na pewno wszystko będzie oki!!

hej dziewczyny, więc zrobiłam test iiii.... wyszły dwie kreski chociaż ta druga bardzo blada prawie niewidoczna, i nie wiem czy ja chciałam zobaczyc tak bardzo ta drugą kreskę czy ona naprawdę się pojawiła. Nie była ona taka ciemna jak ta pierwsza tylko bladziutka bardzo. Ale zastanowiło mnie jedno jak sikałam to miałam na końcu taki brązowy śluz na papierze, i teraz nie wiem co mam myśleć

reklama
hej dziewczyny, więc zrobiłam test iiii.... wyszły dwie kreski chociaż ta druga bardzo blada prawie niewidoczna, i nie wiem czy ja chciałam zobaczyc tak bardzo ta drugą kreskę czy ona naprawdę się pojawiła. Nie była ona taka ciemna jak ta pierwsza tylko bladziutka bardzo. Ale zastanowiło mnie jedno jak sikałam to miałam na końcu taki brązowy śluz na papierze, i teraz nie wiem co mam myśleć

suuupeerrrrrrrrrrrrrr:tak::tak::tak::tak::-):-):-) no to mamy pierwsza fasolke!!!! mazia jeszcze ty musisz dolaczyc.

patrycja jestes w ciazy :) ja tez mialam taka druga krese..taaaaka blada ze prawie jej nie widzialam..ale byla :-)poprosstu jest wczesnie dlatego taka blada..za tydzien juz bylaby mocna :tak: ale sie ciesze! nasze pierwsze dziecko :-D co do sluzu to sie nie przejmuj, organizm musi sie czasem jeszcze przeczyscic...w koncu "okres" mozna miec przez peirwsze 3 meisiac ciazy jeszcze...moja szwagierka tak miala i dopiero w 4 miesiacu sie dowiedziala ze jeste w ciazy hehehe
napisz jak zareagowal twoj chlopak!

Ostatnia edycja:
Do góry