reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

hejo patrycja po testa marsz!!

Kinga a czuję się w miarę w miarę mam nadzieje,że głowa boleć dzis nie bedzie bo wczoraj byla masakra!

Kinga i Cannela zaproszenie do Was wysłalam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny nie mogę Waszych wiadomości otworzyć ::(:( i nie wiem jak wyglądacie :(

Mazia ślicznie wyglądasz :*

Kurcze nie wiem czy ten test zrobić :> boję się rozczarowania :(

Mazia hehe wygladasz duuuzo mlodziej niz masz lat heheh :) ale to dobrze! mi czasami mowia jeszcze ze wygladam na max 18 heheheh milo tak czasami uslyszec zwlaszcza jak sie ma tyyyle lat wiecej ;P

Patrycja wyslij mi na priv jak sie nazywasz i gdzie mieszkasz to ja cie znajde na nk i wysle ci zaproszenie :) bo ja mam galerie zablokowana dla obcych hehe :) rob test!

Kinga Noo wszyscy mi to mowią jak idę z moim R to mają Go za pedofila,bo jemu ludzie przeważnie z 25 daja.A my w tym samym wieku jesteśmy:p

Cannella ale z Ciebie Gwiazda...KInga a Ty jako panna młoda wyglądałaś cuudnie:p,ale powiem Ci,że zdjęcia dzieci masz a gdzie mężulek???

Ostatnia edycja:
Mazia ale laseczka z Ciebie :D A jakie ciacho masz mmm :p He he :p Ale ze mnie gwiazda?Nie powiedziałabym :pP

Ale dzięki dziołchy za komplementy :p

reklama
Haha dzieki dziewczyny .Ale powiem ,że z Was dupy takie że szoooook!!!.Aż normalnie wstyd!...Patrycja Ty też masz Radzia???

Do góry