reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

czyli wychodziloby na to ze ten ped za kariera to troche fikcja? zobaczcie ile dziewczyn mlodych chce lub zaklada rodziny...cale to wyobrazenie wspolczesnej kobiety gdzies ucieka....czyzby jednak okazalo sie ze nie warto? :)

reklama
Zastanawia mnie to samo ... Osobiście nie znam dziewczyny z mojego wieku czy troszke starszą, która dobrowolnie wzięła ślub w tym wieku. Zawsze wszystkim kierowała ciąża co dla mnie jest jakieś takie niesmaczne ... Gdybym zaszła w ciąże nie chciałabym od razu się hajtać, bo taki ślub uważałabym za ślub z przymusu a ja chciałabym go wziąć z miłości
Ta moja 22 letnia koleżanka to hmm ... Nie wiem czy jest w ciąży ale okaże się szybko :p Macie profil na nk? Chciałabym zobaczyc jak wyglądacie :D

A jeśli chodzi o ślub,to co myślicie?Przed ciążą = przed maturą lub tuż po.W trakcie ciąży,czy też po urodzeniu.Co o tym sądzicie?

kulka radze ci przed ciaza wziac slub, w ciazy kicha bo mozesz sie zle czuc i kiepska bedzie zabawa...po ciazy to cholera wie jak bedzie z dzieckiem...ja bralam i w ciazy i po ciazy... po ciazy jak igor mial 9 miesiecy, rozchorowal mi sie strasznie i na weselu mnie praktycznie nie bylo....wiec radze przed ciaza :)

Hej dziewczyny !!

Więc @ jeszcze nie nadeszła :D specjalnie na nia nie czekam ale gdzieś tam w podświadomości czuję, że przyjdzie :(

Mam profil na NK a wy macie?? :> też jestem ciekawa jak wyglądacie :D

idę szybciutko przetrzeć okienko bo były roboty u mnie przed domem i świata w ogóle przez nie nie widać :)

Nie no ja dostałam we wtorek ... W 28 dc mimo, że powinnam w 30 :( Tak mnie menda zaskoczyła, że szok! Zero objawów i BACH :( No szkoda, może następnym razem :(

A napisałam czy "robimy", bo kurde razem wszystkie w tym siedzimy :D

reklama
Do góry