reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

wcale się nie dziwię,że wyjechała, tu zarabiają marne groszę a tam........:angry:tylko dlaczego z powodu tej durnej finansowej polityki cierpimy my i nasze maleństwa:wściekła/y:

reklama
osinko zareczam cie ze jeszcze zmienisz zdanie(jak wyjedziesz za granice) ze ci nasi lekarze to sa specjalisci!!!no niestety tu jest o wiele gorzej o wiele-bylam z kacprem kiedys u lekarza bo mial brzydki kaszel tak okropnie kaszlal-lekarz stwierdzil ze dziecko zdrowe:szok: i nic nie przepisal:szok:jeszcze mialam zezwolenie na szczepionke MMR:szok:to dopiero szok-ogolnie do dentysty sie tu nikt nie wybierze-nawet irlandczycy jezdza do pl na leczenie nie tyle ze taniej ale i o wiele wiele bardziej profesjonalnie:tak:(np.moja sasiadka sobie polskich lekarzy bardzo chwali)nie wiem czy tu sa specjalisci od pediatrii bo wszyscy chodza do jednego lekarza:baffled:male dzieci i dorosli

Dokladnie na wszytskie bole i przeziebienia przepisuja zazwyczaj Paracetamol:eek:
ja nawet jak rodzila to pierwszy przeciwbolowy lek byl wlasnie ten:baffled:
Wiec najlepiej ejchac do szpitala tam porzadnie dzialaja:tak:przepisuja odrazu dobry lek i dziecko zdrowe.
No i nie ma tu ginekologow:eek:

ale tutaj tez w ciazy chodzi sie do lekarza ogolnego......................
no szpital-ale tam chyba bada polozna-z tego co wyczytalam
moze emcia cos wiecej by napusala bo tez jestem ciekawa

reklama
Ale was zaciekwilam co??????hehe:-D
a wiec chodzi sie do lekarza ogolnego np jak kobieta jest w ciazy robi test tylko taki lepszy niz w aptece bo wykrywa odrazu zakazenia choroby itp:tak:
w szpitalu zajmuja sie toba polozne:happy:
Po porodzie tez bada lekarz ogolny :blink:i wiecie brakuje mi ginekologow taki z prwadziwego zdarzenia:happy2:

Do góry