reklama
sylwia532
Fanka BB :)
osinko zareczam cie ze jeszcze zmienisz zdanie(jak wyjedziesz za granice) ze ci nasi lekarze to sa specjalisci!!!no niestety tu jest o wiele gorzej o wiele-bylam z kacprem kiedys u lekarza bo mial brzydki kaszel tak okropnie kaszlal-lekarz stwierdzil ze dziecko zdrowe i nic nie przepisaljeszcze mialam zezwolenie na szczepionke MMRto dopiero szok-ogolnie do dentysty sie tu nikt nie wybierze-nawet irlandczycy jezdza do pl na leczenie nie tyle ze taniej ale i o wiele wiele bardziej profesjonalnie(np.moja sasiadka sobie polskich lekarzy bardzo chwali)nie wiem czy tu sa specjalisci od pediatrii bo wszyscy chodza do jednego lekarzamale dzieci i dorosli
Dokladnie na wszytskie bole i przeziebienia przepisuja zazwyczaj Paracetamol
ja nawet jak rodzila to pierwszy przeciwbolowy lek byl wlasnie ten
Wiec najlepiej ejchac do szpitala tam porzadnie dzialajaprzepisuja odrazu dobry lek i dziecko zdrowe.
No i nie ma tu ginekologow
ja nawet jak rodzila to pierwszy przeciwbolowy lek byl wlasnie ten
Wiec najlepiej ejchac do szpitala tam porzadnie dzialajaprzepisuja odrazu dobry lek i dziecko zdrowe.
No i nie ma tu ginekologow
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
no a do jakiego lekarza sie chodzi zamast ginekologa??....az mnie zaciekawiNo i nie ma tu ginekologow
ilas maggusia .....
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
może do okulisty??????? :-)
magdalenaB
marcowa mama 06'
hehe oby nie do laryngologa
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
a moze urolog przyjmuje w anglii tam wszystko inaczej, inaczej kierownica w aucie , inaczej po drodze sie jezdzi tam wszystko jest inaczej
reklama
Ale was zaciekwilam co??????hehe
a wiec chodzi sie do lekarza ogolnego np jak kobieta jest w ciazy robi test tylko taki lepszy niz w aptece bo wykrywa odrazu zakazenia choroby itp
w szpitalu zajmuja sie toba polozne
Po porodzie tez bada lekarz ogolny i wiecie brakuje mi ginekologow taki z prwadziwego zdarzenia
a wiec chodzi sie do lekarza ogolnego np jak kobieta jest w ciazy robi test tylko taki lepszy niz w aptece bo wykrywa odrazu zakazenia choroby itp
w szpitalu zajmuja sie toba polozne
Po porodzie tez bada lekarz ogolny i wiecie brakuje mi ginekologow taki z prwadziwego zdarzenia
Podziel się: