reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

reklama
catherinka- odradzam polerowanie jest szkodliwe, nawilażaj i jeszcze raz nawilżaj paznokcie- odżywkami lub wmasowuj krem lub są takie żele do skórek nawilżają także paznokcie -są błyszczące i mniej się łamią (np. essence żel do skórek ok.8 zł) Naprawdę polecam!!!!!!!!!!!!!! :) :)

Ja też lubię lakiery INGLOTA :) i cienie do powiek też sobię chwalę tej firmy

co do wypadania włosów to było koszmarnie ::)
wszędzie po domu zbierałam...
ale od tygodnia gdzieś zauważam poprawe

No oby dziewczyny z tymi włosami oby!
Co do polerowania, muszę to robić troszeczkę jeśli chodzi o końcówki paznokci, bo inaczej nie dałabym rady - strasznie mi się rozdwajają :( Mam taki pilniczek 4-ro krokowy i nim piłuję. Choć ostatnio staram się raczej jaknajmniej polerować i widzę poprawę :)

rany, dziewczyny, mi co prawda wlosy wcale nie wypadaja, ale za to zaczelam siwiec !!! :( Normalnie moja mama znalazla na mojej glowie cala garsc BIALYCH wlosow :( No i jak tylko wroce od rodzicow do domu to pedze do fryzjera sie ufarbowac. Nie wiem tylko czy sie zdecydowac na sliwke czy na ciemny braz... ?

Aniu, u mnie to samo, ale jeszcze dodatkowo strasznie mi wypadają, a paznokcie bardzo łamią :(

Ja już drugi raz farbowałam od porodu :). Zrób sobie taki kolorek, w którym najlepiej się czujesz, ja np. lubię bardzo oberżynę, ale farbuję się ciągle na brązik :)

A ja odkad przestalam polerowac paznokci i usowac skorki,to przestaly mi sie lamac.A ze mam w tej chwili zupelnie krociutkich paznokci to nawet nie uzywam pilniczka ale zwykle nozyczki.Ogladalam kiedys wlasnie o pilniczkach- coraz czescie odradzaja tych metalowych a polecaja szklanych bo niby nie powoduja takiego rozdwajania sie i chronia plytke paznokcia.Nie wiem czy to prawda ale dla proby sobie kupilam juz szkalengo pilnika i zobaczymy.

Catherinka: ja biorę na włosy silicę. ale Ty karmisz Filippo więc na razie odpada. dobra jest też odżywka z Farmony. jest w zielonym pudełku. ja ją kupuję w herbapolu na szewskiej.

w ramach relaksu kupiłam sobie wczoraj lakier, potem pojechaliśmy do outletu i mężuś kochany kupił mi sandałeczki w ramach relaksu, bo Piotrek wczoraj wściekle wył przez ponad godzinę i za nic niie dał się uspokoić. jak ochrypł to przestał. ::)

reklama
Oj z włosami to u mnie katastrofa. Wypadają całymi garściami, wszędzie ich pełno ::) I trwa to już parę miesięcy :(
Kinga - a jakie witaminy bierzesz?
Za to kupiłam wreszcie szampon koloryzujący, bo poprzedni mi już się zmył. Tylko jeszcze nie znalazłam czasu, żeby zafarbować ;)

Do góry