reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cewnik dj, czy któraś miała lub ma?

No ja właśnie na początku też go nie czułam. Jedynie jak za dużo pochodzilam to zdarzał się krwiomocz ale przechodziło jak trochę polezalam. Od jakichś 2 tygodni krwiomocz mam cały czas, ból, pieczenie, parcie na pęcherz. A w domu 2 latka. Termin porodu na 30 kwietnia więc jeszcze trochę, a ja już momentami mam dość. Już nawet leżenie nie do końca pomaga, każdy ruch sprawia ból. Mam wizytę i urologa i ginekologa w następny poniedziałek więc zobaczę co mi powiedzą
Jak czujesz się bardzo źle to podjedz na izbę i niech zobaczą czy jest dobrze umiejscowiony bo czasem tak jest, ze migruje przesuwa się itd.
Mi 2 x wypadła koncowka no i za drugim wepchnięciem go z powrotem do lekarza mi się zsunął do pęcherza całkiem.. o matko myślałam ze mam igły w pęcherzu..
najgorzej jak się chce siku bo takie uczucie a później się zrobi 3 kropelki.. tak piecze ze ja idę na w pół zgięta do łóżka i muszę przeczekać..
a w domu mam 5 latka i nie miałam możliwości się nieraz nim zająć.. masakra..

reklama
No ja właśnie na początku też go nie czułam. Jedynie jak za dużo pochodzilam to zdarzał się krwiomocz ale przechodziło jak trochę polezalam. Od jakichś 2 tygodni krwiomocz mam cały czas, ból, pieczenie, parcie na pęcherz. A w domu 2 latka. Termin porodu na 30 kwietnia więc jeszcze trochę, a ja już momentami mam dość. Już nawet leżenie nie do końca pomaga, każdy ruch sprawia ból. Mam wizytę i urologa i ginekologa w następny poniedziałek więc zobaczę co mi powiedzą
Tez słyszałam ze dużo jednak dolegliwości jest przez ucisk właśnie dziecka i może coś w tym jest faktycznie bo im ciąża rosła tym chyba coraz gorzej było.. daj znać co ci powiedzieli ginekolog i urolog

Do góry