reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CELULITOWI mówię - NIE!!!!!!!

hej ;) siedze własnie zafoliowana. Przede mną 4 noc z folią ;) Poza tym pocwiczyłam na udka i tyłeczek. Mam nowe wyzwanie, bo  6 weidera juz skonczyłam. A 25 lutego idziemy na bal, wiecie suknia, buty na obcasie, oko zrobione, fryzurka i ... orkiestra ;) ...wiec jest motywacja zeby ładnie wyglądać.
A kalina jeszcze nie spi....skubana mysz...tylko ładnie sie usmiecha i nasz rozsmiesza...;)
Dobranoc

reklama
Karolinna: jak już będziesz miała to dvd z Pilatesem, to napisz, czy to wogóle jest fajne. Mi to też polecała znajoma, która kończyła AWF, ale jeszcze nie próbowałam.

Chciałabym zacząć ćwiczyć, ale jakoś na to nigdy mi nie starcza czasu.
Zamierzam za to odwiedzić wujka, który ma sklepik i wyciągnąć od cioci jakiś skuteczny krem ujędrniający, bo ostatnio przez te mrozy coraz mniej się ruszam a coraz więcej jem. I cellulitis "kwitnie".

ewan-Augustowianka pisze:
czytam właśnie ten temacik i ciekawa jestem Hogato jak efekty z tym foliowaniem? mniej cm?

narazie 4 noc z folią za mną. Wydaje mi sie ze troszke mniej jest mnie w biodrach, tak z pół centymetra. Ale zmnierze się w czwartek , bo wtedy minie tydzień. A o wynikach was powiadomie. Zreszta na wage tez ostatnio za czesto wchodze ....

Następna noc w zafoliowaniu za mną ;) nie jest tak żle..... a skóra jest gładka . Nawet Łukasz zauważył ;) Wiec chyba cos to daje ....

witam

wyczytałam na innym forum że dobry sposób na pozbycie się tego okropienstwa jest smarowanie ciała papką z kawy

cytuję

Kochane Mamy....gdzieś wyczytałam, kilkakrotnie wypróbowałam i dziele się :))))

Parzycie 3, 4 łyżki kawy we wrzątku, tak aby powstała papka, studzicie, i najlepiej pod prysznicem smarujecie tym ciało.....wcieracie 3 minutki - tak jak peeling. Ja smaruje nogi, brzuch i ramiona.....
Potem spłukujecie....
Na koniec wcieracie w uda balsam antycellulitisowy, który po takim peelingu wchłania się błyskawicznie....
Po jednym razie miałam tak gładka skóre jak przysłowiowa pupa niemowlęcia....uwoerzyć nie mogłam......
Po 2 tygodniach - robie co drugi dzień, nie mam na udach prawie śladu wrednego cellulitu, a nogi miałam jak wydmy nadbałtyckie......naprawde miałam wieeeelki cellulit....

Kawa zawiera kofeine, która jest w większości balsamów na cellulit......
Dla mnie rewelacja - wy wypróbujcie :))))))

z opinii innych dziewczyn ponoć bardzo skuteczny
ja jeszcze nie próbowałam jest w 8 m-cu ale też mam ten problem

Witam :)!!!
kiedyś kosmetyczka poradziła mi że aby pozbyć się celulitu należy robić pilling dwa razy w tygodniu, następnie smarować się jakim kremem antycelulitowym NIESTETY NA EFEKTY TRZEBA CZEKAĆ
radziła też ODSTAWIĆ WSZELKIE UŻYWKI NP: KAWĘ BO TO PODOBNO PRZYJACIEL CELULITU-KTÓRY JEST SPOWODOWANY TOKSYNAMI W ORNIŹMIE NO I ODSTAWIĆ SŁODYCZE
zapewniła mnie ze to pomoże, niestety nie miałam okazji wypróbować tycz rad gdyż krótko po urodzeniu Jakuba zaszłam ponownie w ciążę wiec kuracja kremami odpada a czekoladę uwielbiam :)

hello !!!
Przede mną 7 noc w folii. Od wczoraj zawijam się w nową rolkę. Czyli jedna starczyła mi na 5 razy. Rzeczywiście fortunę na tę folię można wydać. Ale .... skóra jest gładka...a w biodrach - po tygoniu zawijania - mam 1 cm mniej w bioderkach. No i uda tez zeszczuplały , bo je też zawijam. Czy zdradzicie ile macie w udach? Bo ja się tak zastanawiam czy ja mam duzo. Moze troche głupiutkie to pytanie. Wybaczcie. Jak któras chce powiedziec to bedzie fajnie. Kończe, bo mi sie makaron rozgotuje. Ugotowałam dzisiaj żeberka w sosiku ..... dla Łukasza, bo ja juz nie jem o tej porze. Ech .... ale próbowałam ;) wyszło super. Pozdrówka i do jutra.

reklama
7 noc za mną. Zafoliowałam sie ze hej. Spociłam się i troche to nieprzyjemne było. Ale ... chyba warto , bo cm-try lecą. W bioderkach tak jak pisałam 1 cm a nawet i 1,5 ;););) Udka tez mniejsze .... wytrzymam moze jeszcze z tydzień i koniec.
Wyprubuje chyba przepis podany przez Agness ... papka o zapachu kawy... moze byc ciekawe, a zapach ten bardzo lubię. Buzli i milego dnia.

Do góry