reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Było ... I ubyło

reklama
Witam, dolaczam z nadwaga. Urodzilam 9,5msca temu, 2 tyg po porodzie wazylam mniej niz przed (a tez wazylam za duzo), ale pozniej sobie folgowalam i jest efekt. Wkrotce sie zwaze i dam znac, ale mysle ze przede mna okolo 20kg do zrzucenia.. Zamierzam tez kupic elektroniczna wage, mam parowar wiec bedzie jak najmniej rzeczy przetworzonych i malo chleba, zero slodyczy. Taki mam plan ;-)

Skodzia ... miło Cię widzieć ;-)

Aisha ... spadło mi ok 12kg ważę dokładnie 90,2 to już po śniadaniu ... jutro na czczo się zważę.

Super :) szybciutko :) mi tyle spadło po ok 2 tyg.
A teraz nie mam czasu na dietę żadna. Mały jest ostatnio tak absorbujacy ze nie mam czasu nawet się w pas poporodowy ubrać i poćwiczyć!

Ja nie mam pasa jedynie gacie obciskajace jakby co ale to chyba nie to samo .... ;)
Dzisiaj 89,7
Aisha jak się ogarnę to wrzucę w końcu co jem ;)

reklama
Ja to pas nosilam kilka razy i rzucilam w kat, zastanawiam sie czy teraz bylby sens jeszcze go zakladac.

Rurka gratki :*

Dzien dobry, ja startuje od jutra bo u mojej mamy nie da sie odchudzac :-D

Do góry