reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

hello:)

ja codziennie dzialkuje po Adasia przedszkolu i weekend tez caly dzialkujemy :) tylko musze kupic druga kanape bo sie nie miescimy :)

tez czytalam te wiadomosci i az nie wiarygodne ze tyle nieszczesc ...
jeszcze wczoraj 21 letni bydgoszczanin zginal od skoku do wody w koronowie ...

reklama
Jakieś fatum nad Bydgoszczą :-(
My dziś spacerowałyśmy od rana i zła jestem na siebie, myślałam, że parasolka to zbędny gadżet i chodziłam z zawieszoną pieluchą którą co chwile zwiewał wiatr buuu.
Fajna sprawa z tymi działeczkami :-) Ja już się doczekać nie mogę kiedy opuścimy te mury :-)

Hej hej!

Wrocilam...nie na dlugo bo w srode mam zamiar jechac znowu;).(

To do szkoły nie chodzicie już? Czy macie tak blisko działkę?

Ja z tych co nie lubią ścisku takich małych działek, wczoraj u teściowej w Osielsku usiedzieliśmy może z 2h i miałam dość, ogólnie mało tam jeździmy. Pewnie przez to, że rodzicie hektarowi a sąsiedzi daleko i to uwielbiam :tak:

Iza chodzimy,chodzimy...jutro rada a ksiazki juz skonczone maja i wymyslaja tylko co sie da ;) w czwartek filharmonia a piatek ida na lody takze se odpuszczam ;) dzisiaj byli w Myslu,stan byl 16 dzieci na 25;/

hello:)

ja codziennie dzialkuje po Adasia przedszkolu i weekend tez caly dzialkujemy :) tylko musze kupic druga kanape bo sie nie miescimy :)

tez czytalam te wiadomosci i az nie wiarygodne ze tyle nieszczesc ...
jeszcze wczoraj 21 letni bydgoszczanin zginal od skoku do wody w koronowie ...

Aga, dokładnie w Samociążku tam gdzie mam dzialke. Wyłowiono go pare metrów od brzegu, jak sobie pomyslę ,że tamtedy chodzę to aż mnie trzesię na samą myśl, jakbym się tak na takie plywajace zwłoki nacięła...wwwrrr tyle,ze on kapali się w nocy, najpierw kolega próbowal go szuakć a potem ok 6.oo wyłowila go policja.

Iza chodzimy,chodzimy...jutro rada a ksiazki juz skonczone maja i wymyslaja tylko co sie da ;) w czwartek filharmonia a piatek ida na lody takze se odpuszczam ;) dzisiaj byli w Myslu,stan byl 16 dzieci na 25;/

:-)

U nas jutro jeszcze basen, w środe mamy ortodonte w mieście, czwartek zebranie i prawie koniec..... kiedy to zleciało???? :szok:

Jakie macie plany wakacyjno-urlopowe????

Hejka

My żadnych planów w tym roku nie mamy.
Działka na pewno będzie zaliczana jak będzie pogoda. Może nad jezioro do Borówna...

Dzisiaj mam fryzjera w końcu! Odrosty siwizną tak świecą, że aż przykro!

Witam, gdzie to obiecane słoneczko????

Widze, że tak jak u nas... w tym roku Chmielniki i trochę morza.... z gór w tym roku nici i płakać się chce :-(

Fryzjer, tez muszę się wybrać. Ostatnio byłam dwa dni przed przyjęciem i tak mnie oszpeciła, że na następny dzień szybko szukałam dobrej duszy aby mi choc trochę pomogła wyglądać jak ludzie ;-) Do tego włosy cały czas mi bardzo wypadają i już nie wiem co robić!?!?!?!?

reklama
Hej

Moje plany wakacyjne wzięly dxzisiaj w leb. 1 czerwca skecilam nogę, dzisiaj bylam na zdjęciu gipsu i dostalam zolnienie...do 06.08:szok:, nie wiem jak powim to szefowi:sorry:(choć i tak pracuje z domu bo nie ma mnie kto zastapić), ale raczej jakbym mu wypalila jeszcze urlopem w sierpniu to chyba by mnie zabił. Także pozostaje dzialeczka no i moze jakiś weekendowy wyjazd nad morze.

Fryzjer...o tak ja tez musze już isć, dobrze ,że mi przypomnialyscie:-)

Iza jak Ci włosy wypadają kup w aptece odżywke dla osob po chemioterapii, wzmocni ci wlosy na 100%, wiem bo używalam:-0 0692-maska wax.jpg

Załączniki

• 0692-maska wax.jpg
    0692-maska wax.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 25
Do góry