reklama
krolcia
Fanka BB :)
Witam;-)
Dzień śliczny chyba będzie co?:-)
Wieczorem wczoraj wyszłam z kundlem i przebiegły nam takie trzy śmieszne wygięte futra
he he he. Zdaje się, że kuny grasują po osiedlu. Chyba skończy się wieczorne wypuszczanie psa luzem, bo przy bliskim spotkaniu mogłoby być źle
Dzień śliczny chyba będzie co?:-)
Wieczorem wczoraj wyszłam z kundlem i przebiegły nam takie trzy śmieszne wygięte futra

AgnieszkaJ
a ja siedze na dzialce
dusiek ma dzis urodzinki i spedzamy w 4
jutro z dziecmi bedzie szalec
Pozdrawiamy
Pozdrawiamy
krolcia
Hejka.
Pospałam trochę dłużej, aczkolwiek nie powiem, że w komfortowych warunkach. Nad ranem wbił się Daniel, po pół godzinie dobił Mati. Zasnęliśmy. Obudziłam się bo mi się w nogach coś ciężko zrobiło, a tu się okazało, że pies wbił się na czwartego
! He he he. Dobrze, że to łóżko duże jest.
Dziś do teściów na obiad jadę.
Olka i jak młoda? Wytrzymała?
Aga udanej i niezbyt męczącej imrezki
Pospałam trochę dłużej, aczkolwiek nie powiem, że w komfortowych warunkach. Nad ranem wbił się Daniel, po pół godzinie dobił Mati. Zasnęliśmy. Obudziłam się bo mi się w nogach coś ciężko zrobiło, a tu się okazało, że pies wbił się na czwartego

Dziś do teściów na obiad jadę.
Olka i jak młoda? Wytrzymała?
Aga udanej i niezbyt męczącej imrezki

Olka!
Miły dzień dziś :-) Ja przez weekend stałam się profesjonalistką w karmieniu mojej glizdusi w samochodzie jest głodna co godzinę :-)
W kościele dała radę tylko pół godziny, nie było mi dane usłyszeć jak koleżanka składa przysięgę bo panienka oczywiście głodna była hihi
We wtorek na kilka dni do rodziców jadę :-)
W kościele dała radę tylko pół godziny, nie było mi dane usłyszeć jak koleżanka składa przysięgę bo panienka oczywiście głodna była hihi
We wtorek na kilka dni do rodziców jadę :-)
krolcia
Wróciliśmy od teściów. Dzieciaki rozpuszczone przez dziadków do granic możliwości he he.
Widziałyście to?
Na Bartodziejach wybuchł samochód. Dwie osoby nie żyją
A tu szkoda zwierzaczków...
Pożar w sklepie zoologicznym. Spłonęły zwierzęta
Co to się dzieje...
Widziałyście to?
Na Bartodziejach wybuchł samochód. Dwie osoby nie żyją
A tu szkoda zwierzaczków...
Pożar w sklepie zoologicznym. Spłonęły zwierzęta
Co to się dzieje...

Witajcie, czas przemyka tak szybko....
Czytałam o tych nieszczęściach, straszne!!!
My dziś rodzinnie wycieczkę rowerowa do Osielska zrobilismy wyszło około 24km i ciutek mnie zmogło a córcia jeszcze chciała
dzieciaczki maja krzepke tylko pozazdrościć!!!
Czytałam o tych nieszczęściach, straszne!!!
My dziś rodzinnie wycieczkę rowerowa do Osielska zrobilismy wyszło około 24km i ciutek mnie zmogło a córcia jeszcze chciała

krolcia
Witam
Alllle miała długi ogon dzisiaj ze wstawaniem.
Kawka już poszła w ruch.
Ten tydzień trochę szarpnie po rutynie. I dobrze, coś innego zawsze he he
Alllle miała długi ogon dzisiaj ze wstawaniem.
Kawka już poszła w ruch.
Ten tydzień trochę szarpnie po rutynie. I dobrze, coś innego zawsze he he
reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Hej hej!
Wrocilam...nie na dlugo bo w srode mam zamiar jechac znowu
.Mam nadzieje ze pogoda sie sprawdzi.
Karola masakra,szyby w oknach mi wnet wylecialy...dobrze ze nas nie bylo,nie slyszalam tego ogomnego huku i ten widok,z okna mam centralnie
(((....co patrze to ciarki na ciele i mysli,szlam do biedry wszyatko jeszcze ogordzone,policja pilnuje i ten wrak folia niebieska nakryty boszzzzz....jeszcze sie z kumpela zgadalam ze jeden z tych facetow to ich znajomy
,mial wszystko,prawie wszystko,nie mial drugiej polowy z ktora mogl sie wszystkim podzielic...ehhh
Wrocilam...nie na dlugo bo w srode mam zamiar jechac znowu
Karola masakra,szyby w oknach mi wnet wylecialy...dobrze ze nas nie bylo,nie slyszalam tego ogomnego huku i ten widok,z okna mam centralnie