reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam;-)

Dzień śliczny chyba będzie co?:-)

Wieczorem wczoraj wyszłam z kundlem i przebiegły nam takie trzy śmieszne wygięte futra :-D he he he. Zdaje się, że kuny grasują po osiedlu. Chyba skończy się wieczorne wypuszczanie psa luzem, bo przy bliskim spotkaniu mogłoby być źle:no:

Hejka.
Pospałam trochę dłużej, aczkolwiek nie powiem, że w komfortowych warunkach. Nad ranem wbił się Daniel, po pół godzinie dobił Mati. Zasnęliśmy. Obudziłam się bo mi się w nogach coś ciężko zrobiło, a tu się okazało, że pies wbił się na czwartego
laugh.gif
! He he he. Dobrze, że to łóżko duże jest.

Dziś do teściów na obiad jadę.

Olka i jak młoda? Wytrzymała?

Aga udanej i niezbyt męczącej imrezki
:-D

Miły dzień dziś :-) Ja przez weekend stałam się profesjonalistką w karmieniu mojej glizdusi w samochodzie jest głodna co godzinę :-)
W kościele dała radę tylko pół godziny, nie było mi dane usłyszeć jak koleżanka składa przysięgę bo panienka oczywiście głodna była hihi
We wtorek na kilka dni do rodziców jadę :-)

Witajcie, czas przemyka tak szybko....

Czytałam o tych nieszczęściach, straszne!!!

My dziś rodzinnie wycieczkę rowerowa do Osielska zrobilismy wyszło około 24km i ciutek mnie zmogło a córcia jeszcze chciała :tak: dzieciaczki maja krzepke tylko pozazdrościć!!!

reklama
Hej hej!

Wrocilam...nie na dlugo bo w srode mam zamiar jechac znowu;).Mam nadzieje ze pogoda sie sprawdzi.

Karola masakra,szyby w oknach mi wnet wylecialy...dobrze ze nas nie bylo,nie slyszalam tego ogomnego huku i ten widok,z okna mam centralnie:((((....co patrze to ciarki na ciele i mysli,szlam do biedry wszyatko jeszcze ogordzone,policja pilnuje i ten wrak folia niebieska nakryty boszzzzz....jeszcze sie z kumpela zgadalam ze jeden z tych facetow to ich znajomy:(,mial wszystko,prawie wszystko,nie mial drugiej polowy z ktora mogl sie wszystkim podzielic...ehhh:(

Do góry