reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Aska,ja jak mylam to chociaz slonce swiecilo bo Ty widze w pogode nie trafilas;/...

To cooo,choinke ubieramy hehe,chociaz nastroj bedzie...ze swieconym jutro na sankach...masakra.

Niestety cały czas pada i sobie odpuściłam te okna ipostawiłam na relaks – kawka, ciasteczko i książka.
OK, to co mam iść po bombki do piwnicy

Aska,ja jak mylam to chociaz slonce swiecilo bo Ty widze w pogode nie trafilas;/...

To cooo,choinke ubieramy hehe,chociaz nastroj bedzie...ze swieconym jutro na sankach...masakra.

Hej!

Jak tam przygotowania??? U mnie w kuchni robota wrze;)...kolo poludnia ze swieconym idziemy,teraz musze jeszcze na rynek wyskoczyc bo nie mam w co prezentow zapakowac;/

Życze Wam Kochane Spokojnych i Radosnych Swiat!!!

reklama
Wesołych i Zdrowych Świąt dziewczęta....bo pogodne niestety nie będą :-(

ps. Ja własnie na antybiotyku przez 10 dni musze być bo anigina ropna mi się przypalętała:-(, wszystko przez tą cholerną pogodę.

Aga dawaj znac co u ciebie:-0

Pozdrowionka

Do góry