reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Jak tam w nowym roku...??? Imprezy udane??

U nas super bylo,wesolo,wszyscy zyja;)

Ja dzisiaj wstac nie moglam,tak mi sie dobrze spalo zreszta dzieciaki tez,odebralam je wczoraj o 16stej do domu przyszlismy zjedli,umyli sie i o 18stej juz spali razem z moim M...a rano musialam ich budzic bo na 8 do szkoly;/...teraz siedze z Matim i sie zmaulamy hehe,Wiki do 13stej w szkole a potem do kolezanki idzie:)

reklama
No i święta święta i po... U nas sylwester minął fajnie w sumie nie miało być imprezy, ale z siostrą policzyłyśmy że samych swoich przewinęło się 25 osób:-) w tym szóstka dzieciaczków od roku do 6 lat.
A teraz to już rutyna praca dom i tak aż do Wielkanocy:-p

Witam.
Dziewczyny zwracam sie z prośbą czy ktoś wie o jaimś przedszkolu ,w którym sa małe grupy dzieci 5-10 w grupie .Najlepiej Fordon lub stary Fordon.Dziecko ma 3 lata

Kasik,Ojjj ciezko bedzie z tak mala grupą...najszybciej to takie prywatne,domowe przedszkola...

Mati od piatku na anty,ucho;( jestem uziemiona na 10 dni i tak oto zaczelismy Nowy Rok...poza tym ok;)
Lenia mam juz kolejny dzien z rzedu,nie wiem o co chodzi,nic mi sie nie chce,nie moge jakos wpasc w tryb zycia codziennego...mam nadzieje ze taki caly rok nie bedzie...

Aga,pytalam jak sie czujecie??? i na kiedy masz dokladny termin;P...tato jak???

reklama
Do góry