reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Dziewczyny, muszę się pochwalić, że nasz mały Dawidek zrobił nam niespodziankę i 02 marca postanowił wyjść z brzucha i jest już z nami :-) od wczoraj jesteśmy już w domu i próbuję jakoś ogarnąć to wszystko, na razie ciężko, no ale mam nadzieję, że się jakoś zorganizujemy.

reklama
Faith !! Super gratuluje :)

Dziewczyny czy są jakies chetne na spotkanie Bakusiowe ??

Mam na sprzedaż wozio syna :

http://allegro.pl/infinity-quatro-st...190249816.html

I wozio męża
icon_wink.gif
:

http://allegro.pl/opel-astra-iii-eco...187076849.html

i gucie :

http://allegro.pl/gucio-gucie-rozmia...183954191.html

Ostatnia edycja:
Feith gratulejszyn :)!!!!

Aga ja nie stety na te spotkania nie dam rady chodzic;(

Moja Kaja przeziebiona ,miala katar teraz kaszle;/
Tymek z rana kichał ale poszedł do szkoły,mam nadzieje ze sie nie rozwinie cós;/

Faith GRATULACJE!!!:-):-):-)

Sali,mega zdrowka!!!

Iza,mam nadzieje ze nie urazilam Cie tym weszeniem:-( jesli tak to sorrrrki:sorry:...

Wiki mi tez od wczoraj cos psika i nawet miala wieczorem 38temp...narazie ok,ale taka troche niewyrazna jest...zobaczymy

Faith GRATKI!!!!!

Sali, Kasiulka oby u maluchów nic się nie rozwinęło!!!!

U nas zdroeotnie ok, odpukać. Jutro zapowiada mi się mega sprzątanei chałupy bo znajmoi na weekend przyjeżdżają:-)
Olo w piatek zostaje u dziadków a my do warzelni na browarka:D Dziewczyny gdzie w miecie można iśc jeszczę usiąć na browca żeby muzyka nei rypała za mocno?!?!

Juz sie cieszyłam ze tak długo zdrowa jak na nia(od początku grudnia) a tu masz...pogoda zdradziecka;/

reklama
Jest taka knajpka gdzie piwo jest warzone na miejscu - wejście jest od Długiej a siedzi się nad Brda. Podpytam męza o nazwę.

U mnie tez już dwójka psikająca.

A idzie ktoś jutro do Pianoli? Bo ja na 99% będe.

Agnieszka ja bym przyszła tylko nie wiem czy ze 4-latkiem można czy to raczej dla mniejszych dzieci te spotkania Bakusiowe?

Do góry