reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam....

Mam dostęp do wątku i coś nawet wrzuciłam ;-)

Pogoda jak dla mojego ciśnienia straszna, coś czuje że koniec lata i płakać mi się chce!!!!!!!!!!!!

Hej,
wpadłam na chwilę się pożegnać bo zaraz wyruszamy na PKP i jedziemy w bieszczady
planowo wracamy 23, do zobaczenia na kolejnym spotkaniu:tak::-)

Widze, że cisza nastała na forum :)

Mnie dzisiaj mały doprowadza do szału. W sklepie zrobił taka popisówkę, ze aż mi ręce opadły. Stał i wył bez powodu a wszyscy się na niego patrzyli, panie zaczepiały a on jeszcze głośniej. W końcu go wyprowadziłam i starałam się zachować zimny spokój, ale ręka mnie mocno swędziała.

W ogóle ostatnio wywinął taki numer, że szok. Kapał się w wannie, ja byłam w łazience i się krzątałam, zerkając co chwila. Widziałam, że się bawi, leży na brzuszku - no po prostu nic nadzwyczajnego. W końcu sam zawołał, że już wychodzi. Wyciągam go, owijam ręcznikiem i zaczynam wycierać i widzę krew. Patrze a on ma rozcięte tuż nad warga. Nic nie sygnalizował, że się uderzył, ostrego tez nic nie ma z zabawek więc nie za bardzo wiem co sie stało. Pytam się czym zrobiłeś ałka i wtedy on pokazuje na moją maszynkę do golenia. Wzięłam ją do ręki i rzeczywiście ślady krwi - okazało się, że mały postanowił się ogolić. Skąd mu się to wzięło to nie wiem. Na szczęście przecięcia nie były mocne ale troszkę pokrwawił. Az się boję, co to moje dziecko jeszcze wymyśli.

Madzia to miałas przeżycia, moja córcia też kilka razy mi "scene" zrobiła!
Z maszynkami to trzeba uważać, ja zawsze chowam wszystko co ostre, bo wiem co moja zdolniacha potrafi.

Pogoda piękna, a ja nie moge pojechać na wieś do środy, może w czwartek sie uda - tylko zapowiadają słońce do połowy tygodnia, ech...
SZKODA LATA!!!!!!!!!!!

Pisałam juz Wam?

Szkoda mi lata :)

hej hej

Igi piękny i zdrowy wrócił, raptem jedną noc przespał w domu i śmignęliśmy na działkę. wróciliśmy wczoraj a jutro chyba na 2 dni do moich rodziców się udamy bo potem mam przygotowania do wesela i samo wesele w pt. takze sie dzieje ;)
moja dwuzębna córeczka z każdym dniem staje się coraz bystrzejsza, super ten etap jest ;)

Madziara,

no nieźle, dobrze, ze sobie nic poważniejszego nie zrobił.

reklama
Do góry