reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Udało mi się jeszcze przed deszczem zakupy zrobić a teraz mamy sprzątanie mieszkania bo w nocy goście przyjeżdżają. Kiepsko jak tak ma padać cały weekend bo chcieliśmy im chociaż trochę Bydgoszcz pokazać ale w deszczu to żadna przyjemność chodzić.

Kaaasiulka ale wiesz z tym sprzątaniem to w sumie mamy tych dzieci powinny tez trochę reagować i kazać im po sobie posprzątać, no i nie pozwalać tak wszystko wyciągać komuś z półek.

reklama
Witam Kobietki;)
Ja własnie pożegnałam kuzynkę i smutno mi;(Miala zostac do niedzieli a tu niespodziewanie oznajmiła że jedzie dzisiaj;(
Musze wam powiedziec ze było super,od srody codziennie chodziłysmy po klubach(kuzynka młoda wiec to lubi)a ja poprostu śpie na siedząco i podziwiam ze dałam rade haha juz dzisiaj na pewno bym nie szła;)
Czułam sie jak to ja bym była u niej a nie ona u mnie bo byłam w niektórych miejscach pierwszy raz ,ale na pewno nie ostatni;)
Teraz bede odsypiac cały tydzien bo w sumie mało spie od niedzieli jak bylismy u nich bo tam tez po 2 chodzilismy spac...

Co do ospy to moje dziecvi juz tez przeszły..Tymek dostał w Sylwestra a Kaja dwa tygodnie po nim takze tą chorobe mamy z głowy;)

Sali,

uprawiałaś clubbing ? ;)

spodziewam się dzisiaj gości, moja siostra z córką przyjedzie, zostaną z małą, a my skoczymy na kręgle. Rzuciłam wyzwanie mężowi hehe ciekawe kto wygra ;)

Tak jak piszesz clubbing ;)
Ja chce isc w czwartek do Kubryka na karaoke z męzem jak załatwimy opieke do małej jak nie to znowu sama bede zmuszona pójsc:-)

Nasi goście tez już odjechali. Było bardzo fajnie. My jednak nie uprawialiśmy clubingu, tylko pokazywaliśmy im Bydgoszcz (która zresztą bardzo im się podobała) i imprezowaliśmy w domku oraz byliśmy na grillu u mojego szwagra. A małemu najbardziej podobało się to, że mógł pojeździć autem i wręcz płakał po odjeździe znajomych bo już nie było auta :)

Hej :-)

Ale weekend cooo???
Jak pada to pada,jak grzeje to grzeje.wrrr...a z dziecmi mozna w glowe w domu dostac ;-)...w sumie z jednej strony taki plus ze nadrobilismy zaleglosci rodzinno-przyjacielskie i na jakis czas mamy spokoj :-D...u nas tez obylo sie bez clubbingu ;-)...weekendik typowo herbatka-pepsi-kawusia :-)...mam problemy watrobowe albo trzustka,nie wiem,musze zadzwoinic i zarejestrowac sie go lekarza,wziac skierowanie na badania i bede wiedziala na czym stoje...

Spijam kawusie i lete do kuchni skonczyc obiadek...moje oczka poszly na spacerek z tatusiem a ja zamiast ogarnac chalupke i zrobic co trzeba to siedze i klikam :tak:;-)...

Kasiad,odczytalam wiadomosc!
O wszystkim poinformowalas mnie na zywo :),jutro podejde z ciekawosci i sie zorientuje!Dzieki!

Pozdrowionka :-)

Ostatnia edycja:
no u mnie też gościnnie mija weekend, a Pati wyrżnął się kawałek drugiego zębolka ! ;)

dobrze, że u nas nie ma takiej sytuacji jak w Bogatyni i okolicach ...

reklama
Straszna ta sytuacja w Bogatyni...Mój mąż często tam jezdził w delegacje dobrze ze teraz go ominęły te rejony;(
Wczoraj sie dowiedzialam ze mąz ma jeszcze ten tydzien urlop,więc musimy sobie cos zaplanowac;)Moze clubbing haha;-)

Do góry