reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

a po niedzieli zapowiadaja 29st :szok::no:....

No i już Cię lubię.:-) Seri ma być ciepło? Bo my nadmorze si wybieramy, a prognozy, które ja czytałam to poniżej 20 stopni. Najpierw się zmartwiłam, a teraz sobie myślę, że może to i dobrze, przynajmniej nie będę musiała się rozbierać na plaży, bo ostatnio tyle jem, że nawet sobie tego nie chcę wyobrażać.

Dziękuję za życzenia dla Michalinki. I częstujemy torcikiem

IMG_5113.jpg

reklama
am am , pyszny torcik :-D fajna piąteczka !

młoda dziś trenowała wpylanie chrupka kukurydzianego... no i wyczuwam paluchem już coś ostrego, ale nie widać jeszcze tego ... blisko blisko coraz bliżej pierwszego zębola !

Kasiad,

taka cisza w domu, że szok hihi synuś szczęśliwie dojechał, tyle że pawia pod koniec podróży puścił dziadkom, bo kuzynka chciała koniecznie do McDonald's jechać, no Igulkowi fast fooda zaserwowali i niestety .... hihi Poza tym, są zadowoleni z pokoju i okolicy, ciekawe jak teraz im idzie usypianie ...

Fotoiza, wronka, dziękuję pięknie za życzenia dla księżniczki. Tort sama robiłam i to dwa razy taki sam.

Arabella sto lat dla Michalinki

My od niedzieli uziemieni w domu, Maja ma ospę nie ma jak wstrzelić się rodzicom w urlop. Czekam czy młodego też wysypie.

Asioczek,

hmmm, ja już z moimi brzdącami po ospie ... ufff... jak najmniej swędzących krost życzę dzieciątkom, i nie powiedziane, że drugie też teraz będzie miało.

Arabella,

wow, to się natrudziłaś z tymi tortami.

Renifer,

wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu ! ;)))

Czesc :-)

A co t tak cicho,he?!?

...siedze na torbach bo chcemy jechac na dzialke ale tym razem z weekendem chyba szalu nie bedzie,hmmm,przeloten deszcze,burze...sama nie wiem co robic???

Rety,od rana mialam gosci.Pierw kumpela z 2 letnia cora,do tego moja i maly,normalnie bonanza...co ogarnelam zabawki to sajgon gigant...do tego wpadla jeszcze jedna z 7 latka i normalnie tornado...:szok:...kawy w spokoju nie mozna bylo przelknac!A ta najstarsza to normanlie najgorsza,ja nie wiem :no:...wszystko musiala wyciagnac,wszedziej zajrzec,a posprzatac juz ciezko a nie bylo gdzie nogi postawic,darlam sie a gowniara nic sie nie bala...dobrze ze Matt byl juz na tyle zmeczony ze dalam im delikatnie do zrozumienia ze maja spadac!Nigdy wiecej!!!

Jak tak piszecie o ospie to zawsze sie zastanawiam kiedy nas dopadnie...w sumie im szybciej tym lepiej,zawsze bym miala juz za soba...

Pomyslu nie mam na obiad,wrrr,ciagle stac przy tych garach...i kombinowac...zeby slonko wyszlo to bym sie zmyla dyskretnie na dzialke a tam obiadek grillowany i juz problem z glowy,echhh....siedze jak na bombie i patrze w niebo,jechac czy nie....w sumie to zawsze moge zawrocic ;-)...

Ostatnia edycja:
Kaaasiulka, mam nadzieję, że nie pojechałaś, bo właśnie pada:eek: dobrze, że pranie wstawiłam o 7 to zdążyło trochę przeschnąć.
Ja sprzątam chałupę bo jutro przyjeżdza rodzinka i w poniedziałek wybywam w Bieszczady:-)

reklama
No padać ma niestety aż do niedzieli :confused2: Oli miała jechać na działkę z moimi rodzicami i Pauliną do niedzieli, ale chyba jej nie puszczę jak ma tak padać :eek: Nie mogę ryzykować zaziębienia u niej, żebyśmy w poniedziałek mogli spokojnie jechać do Szczyrku.

Do góry